Для жінки сон з салом буде не дуже сприятливим \ фото ua.depositphotos.com

Іноді нам сняться дуже дивні сни - ми можемо бачити уві сні навіть сало. Якщо ви здивувалися такому сновидінню і хочете дізнатися до чого сниться сало, УНІАН зібрав найбільш популярні тлумачення.

Раніше УНІАН писав, до чого сниться пожежа.

Що означає бачити уві сні сало - загальне значення сновидіння

Вважається, що бачити уві сні сало - добрий знак. Якщо уві сні ви побачили свіже, чисте, апетитне сало, то в реальному житті підвернеться щасливий випадок, удача. Також такий сон говорить про те, що скоро з'явиться можливість поліпшити матеріальне становище, однак для цього слід не упустити шанс. Також такий сон віщує отримання бажаного і славу. Наведемо кілька значень снів з салом:

Відео дня
  • до чого сниться сало сире - до вдалого вирішення проблем;
  • до чого сниться сало свіже - знак везіння і удачі;
  • до чого сниться солоне сало - віщує успішний результат несприятливих подій;
  • до чого сниться сало на прилавку - до можливості розбагатіти, але для цього доведеться зайнятися новою справою або ризикнути.

В цілому розтлумачити для себе сон з салом дуже важливо, щоб зрозуміти до чого варто бути готовим в реальному житті.

Побачити сало уві сні жінці - значення

Для жінки сон з салом буде не дуже сприятливим. Якщо вона побачила уві сні, що її руки блищать від сального жиру, значить найближчим часом їй не вдасться поліпшити своє соціальне становище. Якщо молода жінка побачила сало - це обіцяє їй проблеми в роботі, а бачити нарізане сало - і зовсім до конфлікту з керівником. Але якщо наснилося сало разом з хлібом, то на роботі реалізація проекту буде успішною.

Однак, якщо жінці приснилося, що вона складає сало в ящик або банку - це знак того, що скоро в її долі відбудеться щасливий поворот або укладення вдалої угоди. Якщо уві сні жінка має намір купувати сало на прилавку - це до злиднів.

А згідно інтимного сонника, незаміжній жінці сало сниться до розчарування в партнері; нареченій такий сон обіцяє неприємності; для заміжньої віщує відпочинок з чоловіком - можливо похід на природу або в гості; вагітної - благополучні пологи.

До чого сниться сало з проріззю - значення

Загальне значення цього сну говорить про можливий великий сімейний скандал. Коли незаміжній дівчині наснилося сало з прошарком м'яса, то їй такий сон обіцяє довгоочікувану зустріч з молодим чоловіком. Якщо ж наснилося дуже м'ясне - до появи нових бізнес-можливостей.

Вас також можуть зацікавити новини: