Двом знакам Зодіаку загрожують розлучення наступного тижня / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких будуть підстерігати небезпеки у любовних справах наступного тижня – у період з 5 до 11 вересня.

У список потрапили Діви та Водолії.

Діва

Народжені під знаком Діви ризикують нарватися на дуже великі неприємності у стосунках з близькими людьми. У них дуже великий ризик розставань і розривів наступного тижня. Складно буде протистояти низці невдач, але не неможливо. Зірки рекомендують не закриватися у собі, але і не піддаватися емоціям. Важливо бути раціональними, в міру стриманими, і чесно відповісти собі на питання – чи потрібні вам ці стосунки. Якщо так – варто за них поборотися.

Відео дня

Водолій

У Водоліїв очікується не менш невдалий період в любовних стосунках. В цілому на них чекають зміни у житті, до яких вони будуть не підготовлені. І цей життєвий поворот порушить звичний перебіг стосунків, що виведе Водоліїв з колії, до чого вони завжди не підготовлені. Від цього можливі конфлікти. І уникнути їх їм складно буде, враховуючи їхню неповороткість в цих справах. Зірки радять з розумінням ставитися до зауважень коханих.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких зможуть жо 11 вересня змінити своє життя в кращу сторону.

Вас також можуть зацікавити новини: