Екстрасенс дала прогноз для України після перемоги / Скріншот

Екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, як завершиться війна в Україні та що чекає на нашу країну після перемоги. Вона зробила розклад Таро, й випала карта Фортуна, яка означає зміни, рух вперед. 

Як розповіла вона в інтерв'ю Телеграм-каналу "TOP", Україна "вийде з минулого". Так, як було колись, вже ніколи не буде. Це стосується всього - від фінансів до менталітету.

Також, за прогнозом екстрасенса, на Україну чекає масштабна відбудова та зміна влади через те, що настануть терміни. До політики прийдуть нові молоді обличчя. 

Відео дня

Тиха каже, що українська армія буде елітною та потужною, та випадає й карта страху. Вона розтлумачила цю карту так: на жаль, багато хлопців, які повернуться з війни, будуть психічно нестабільними. Таких бійців потрібно буде підтримувати психологічно.

Яким буде 2023 рік для України - прогноз таролога

Раніше відомий український таролог Людмила Хомутовська дала прогноз на 2023 рік. Експертка стверджує, що рік буде важким, але ми неодмінно здобудемо перемогу.

У перші два місяці спостерігаються інтенсивні бойові дії. Пізніше ситуація покращиться, але стабільності не буде ще довго. 

Вас також можуть зацікавити новини: