Гороскоп на липень 2022 / depositphotos.com

Фахівці з фен-шуй кажуть, що символ липня 2022 року за східним гороскопом - Дерев'яна Коза. Ця тварина має творчу і сентиментальну енергію, вміє підлаштовуватися під будь-які події. УНІАН розповість, кому з нас цього місяця пощастить, а хто залишиться біля розбитого корита.

Раніше нами були названі знаки Зодіаку, які розбагатіють у липні 2022.

Яка стихія у Кози і характеристика тварини

Дерев'яна Коза в східному гороскопі / depositphotos.com

Дерев'яна Коза - один з найбільш чутливих представників східного гороскопу. Сил їй надає стихія вогню, даруючи тварині впевненість в собі і в своїх силах. Так вона рухається по життю весь час, але бувають моменти, коли Коза піддається апатії, втрачає "грунт під ногами" і починає сумніватися в правильності своїх рішень.

Відео дня

Астрологи кажуть, що липень 2022 року - місяць трансформацій, коли люди почнуть різко і швидко змінювати своє життя. Варіантів розвитку подій буде тільки два - або прийняти все, як є, або почати діяти і рухатися до змін. Дерев'яна Коза, як покровитель місяця, допоможе багатьом людям подивитися на своє життя з іншого боку і знайти правильні шляхи для самореалізації.

Східний гороскоп на липень і прогнози астрологів

Астрологічний прогноз на липень 2022 / depositphotos.com

Ті, хто народився в рік Тигра, Півня або Кози, у липні відчують себе на піку блаженства. Найуспішнішими, щасливими і багатими виявляться саме вони - ті, що отримали тисячу і одну можливість від Всесвіту. Для того, щоб скористатися шансами і змінити своє життя на краще, потрібно буде відмовитися від принципів і бути лояльними до нововведень.

Кролик, Свиня і Кінь - друзі Кози, тому людям цих знаків рекомендується якомога менше сидіти вдома. Спілкуйтеся, знайомтеся, намагайтеся оточувати себе цікавими співрозмовниками - великі шанси обрости потрібними зв'язками і налагодити особисте життя. Також можна відновити спілкування з давніми приятелями, якщо не спілкувалися багато років.

Щур і Дракон опиняться в ризикованій ситуації через неконтрольовані витрати. Заробіток ваш буде менше, ніж хотілося б, тому експерти радять навчитися економити гроші. Якщо цього не зробити, то ризикуєте отримати багато проблем зі здоров'ям через переживання про фінанси.

Не можна назвати везунчиками і тих, хто народився в рік Бика або Змії - безліч перешкод на вашому шляху не дадуть реалізувати задумане. Пам'ятайте про те, що "палиці в колеса" - це не проблема, а можливість подивитися на своє життя під іншим кутом. Намагайтеся міняти тактику, а не засмучуватися, тоді мрії збудуться.

Собака і Мавпа проведуть липень під грифом стабільності і можуть загрузнути в побутовій рутині. Їм радять повністю зануритися в домашні клопоти - зробити ремонт, перестановку або почати готуватися до зими. Також оптимально і зайнятися здоров'ям - відвідайте лікаря, якщо вас щось турбує.

Найсприятливішими днями в липні астрологи назвали 2, 13, 25 і 29 число - постарайтеся в ці дати бути особливо уважними до знаків долі.

Вас також можуть зацікавити новини: