Які знаки найбагатші / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найбільше люблять гроші і вміють їх заробляти.

Серед них - Діви, Скорпіони і Козероги, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на літо 2020 для всіх знаків Зодіаку: кому пощастить з грішми та в коханні

Відео дня

Діва

Раптово! Перше місце й золоту медаль отримують Діви — головні зодіакальні аскети. Ну, аскетизм — аскетизмом, а нещадна статистика повідомляє, що в списках найбагатших людей світу найбільше представників саме цього знаку. І це насправді означає, що всесвіт нас любить і береже від чорної заздрості. Оскільки Діви — це ті самі мільярдери, які все життя ходять в джинсах за 20 баксів, тому що «а що такого, нормальні джинси ж». «Нормально» — взагалі ключове слово в лексиконі Дів. Більшого їм не потрібно. Ось що за люди, так? Навіть не позаздриш їм по-людськи!

Скорпіон

Почесне друге місце дістається Скорпіонам, які, по-перше, дуже люблять гроші, а по-друге, ненавидять програвати. І не програють, власне. Тому що заради грошей і заради місця на життєвому призовому п'єдесталі безжально підуть по головах конкурентів і будуть ламати чужі хребти, регочучи при цьому.

Козеріг

Як відомо, є два способи якнайшвидше наповнити скарбничку: або більше заробляти, або менше витрачати. Козероги досягли досконалості й в тому, і в іншому. Заробляють вони абсолютно фанатично і не витрачають майже нічого. Ну, а який сенс витрачати гроші на дурниці, якщо їх можна витратити на навчання, наприклад. Яке допоможе ще більше заробити. Козероги не те щоб скупі, просто гроші — це результат вкладеної праці, а хто ж своєю працею розкидається, а? Отож. Нехай у банку полежить. Їсти не просить.