Гороскоп для Близнюків на травень 2023 / depositphotos.com

Травень 2023 для Близнюків буде активним - на вас чекає багато справ і вам багато чого вдасться досягти. Бажано не починати нового в першій половині місяця - Меркурій продовжує свій ретроградний рух. Зверніть особливу увагу на свою душевну рівновагу.

Гороскоп кар'єри на травень 2023

У травні 2023 Близнюкам потрібно буде завершити розпочаті раніше справи. Можливо, вам доведеться зіткнутися з ситуацією з минулого, але це на краще - у вас з'явиться шанс виправити минулі помилки.

Всі поставлені цілі й завдання вам будуть даватися легко - допоможе ваша мужність і завзятість. Можливо, з'явиться додаткове джерело доходу. Якщо в чомусь сумніваєтеся - прислухайтеся до своєї інтуїції.

Відео дня

Гороскоп кохання на травень 2023

У травні 2023 любовний гороскоп для Близнюків не обіцяє особливих змін. Вам захочеться відпочити від робочої метушні і кудись поїхати з сім'єю. Це рішення буде правильним: дозволить вам розслабитися і освіжити почуття.

Неодруженим Близнюкам буде потрібен тайм-аут - аж надто ви втомилися від стосунків, які так і не стали серйозними. Направте енергію в інше русло - наприклад, на заробіток, і здійсніть свою давню мрію.

Гороскоп здоров'я на травень 2023

В останньому місяці весни Близнюки будуть особливо вразливі і схильні до хвороб. Стан буде млявим і сонним, можливо, навіть почнеться депресія, хоч і без явної причини. Тому вам важливо в цей час не витрачати енергію і сили. Постарайтеся контролювати свою душевну рівновагу і менше нервуйте, а більше відпочивайте - це в пріоритеті.

Також гороскоп на травень для Близнюків радить не нехтувати хронічними захворюваннями, якщо такі є, і за необхідності звернутися до лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: