Гороскоп для Козерога у вересні / ua.depositphotos.com

Зірки обіцяють Козерогам в цьому місяці неймовірний успіх. Всі ваші знання та вміння знайдуть вихід в практичному сенсі. У вас вийде реалізувати не тільки професійні, а й особисті амбіції. У другій половині місяця можливі чвари з близькими, але і цю неприємність ви переживете.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Які зміни настануть у вересні / depositphotos.com

В першій декаді місяці Уран буде розташований найбільш вигідним чином по відношенню до вас. Тому раптом виявиться, що ви незамінні і всі навколишні потребують вашої присутності. 5 числа настане пік цього стану - Козероги стануть опорою і підтримкою для колег, так як ніхто, краще вас, не зможе побудувати плани і стратегію.

Практично весь місяць буде вдалим для вирішення фінансових питань і укладення угод, крім 17 вересня. До кінця вересня ваш авторитет і цілеспрямованість будуть збільшуватися, а 29 числа досягнуть піку - бажаючих засумніватися у вашому професіоналізмі не виявиться.

Відео дня

Фінансовий аспект місяця можна назвати досить непоганим - доходи будуть стабільними, а витрати незначними, але приємними.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Що чекає Козерогів в любові / depositphotos.com

Самотні Козероги відчують гостру необхідність в партнері, тому всю першу половину будуть шукати собі людину. Звертайте увагу на події 5 вересня - знайомства, знайдені в цей день, швидше за все, переростуть в серйозні відносини.

З 12 по 20 вересня Нептун сприятливо вплине на тих Козерогів, у яких вже є пара. До речі, цей же час вважається найбільш вдалим для укладення шлюбу, в тому числі, за розрахунком.

Сімейні Козероги у вересні ризикують потрапити в безодню пристрастей. Звичне розмірене життя здригнеться від перепадів вашого настрою. Спробуйте тримати себе в руках і не приймати поспішних рішень - 25 числа все стабілізується. Якщо вам вдасться пройти через ці випробування гідно, сімейне життя заграє новими фарбами.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Більше займайтеся спортом / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 11 вересня - найкращий час, щоб зайнятися спортом. Астрологи стверджують, що ви фізично будете почувати себе погано без тренувань.

Особливо часто прислухайтеся до своєї інтуїції з 12 по 20 вересня, а ось поради близьких краще залишити на потім. Такий підхід допоможе вам швидко вилікуватися від недугу або зовсім уникнути його.

В кінці місяця великий ризик підхопити ГРВІ, так як дихальна система буде ослаблена. Лікуйтеся своєчасно і проводите більше часу на свіжому повітрі, сприятливі дні для цього - 24 і 25 вересня.

Вас також може зацікавити: