Астрологічний прогноз для Овна 2022 / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що ексцентричні Овни в лютому виявляться в центрі захоплюючих подій. У вас з'являться нові знайомі, цікаві завдання на роботі і пропозиції в житті, від яких не варто відмовлятися. В якій саме сфері очікують найбільш приємні події - далі в матеріалі.

Гороскоп кар'єри на лютий 2022

Сміливо досягайте своїх цілей / ua.depositphotos.com

Сонце - планета амбіцій, а Марс - планета бізнесу і можливостей і обидві з них знаходяться у вдалому для вас секторі. Це означає, що в плані кар'єри на вас чекає успіх і нові можливості для професійного зростання. Можете сміливо будувати плани і йти вперед до своїх цілей.

Будьте уважні - суворе сонце може ускладнити ваш шлях і почати створювати перешкоди. Особливо це стосується тих Овнів, хто звик працювати у вільному графіку. Будьте дисципліновані і відповідальні, тоді все вийде.

Відео дня

Друга половина лютого виявиться складніше за першу, тому астрологи не рекомендують укладати важливих угод, просити про підвищення або, тим більше, міняти роботу.

Гороскоп кохання на лютий 2022

Любовний гороскоп на лютий / depositphotos.com

Венера для вас в цьому місяці не знаходиться у вдалій позиції, тому всі романтичні почуття відійдуть на другий план. Набагато важливіше для вас виявиться почуття емоційної стабільність, комфорту і впевненості.

Самотні Овни цілком можуть вступити в сексуальний зв'язок з колегою або начальником, причому, почуття виявляться взаємними. Головне - не квапити події і дозволити ситуації розвиватися самостійно.

Читайте такожМісячний календар на лютий 2022: сприятливі і небезпечні дні місяцяЗаміжні представники знака потраплять під негативний вплив планет, тому захочуть виставити своїм партнерам ряд претензій. Астрологи рекомендують зупинити цей порив і тримати себе в руках - ваш партнер не такий поганий, як вам здається, а для щасливого сімейного життя важлива не романтика, а відповідальність.

Овнам, які знаходяться у відносинах, зірки рекомендують краще придивитися до партнера. Подумайте, чи цікава вам ця людина як особистість, а не як чоловік. Якщо відповідь "так", сміливо розвивайте відносини. Ні в якому разі не переслідуйте корисливих цілей - втратите все.

Гороскоп здоров'я на лютий 2022

Налагоджуйте свій емоційний стан / фото: ua.depositphotos.com

Зірки кажуть, що стан здоров'я в лютому буде хорошим, турбуватися нема про що при належній увазі до свого самопочуття. Дбайте про свій імунітет, одягайтеся по погоді і пийте вітаміни. 

Можливо, вразливим місцем стануть бронхи і дихальні шляхи, тому якщо у вас є шкідливі звички - позбавляйтеся від них. При найменших симптомах застуди відразу йдіть до лікаря. Також варто берегти і зір - проводьте менше часу за комп'ютером і не читайте в темряві. Якщо відчуваєте, що зір погіршився, вирушайте до окуліста і підберіть окуляри.

Перші дві декади місяця сприятливі для занять спортом, причому, краще вибрати кардіо, а не силові вправи. У третій частині місяця відмовтеся від тренувань і відпочиньте - можна сходити на масаж, записатися до психолога, пропити курс заспокійливого і привести свої нерви в порядок.

Вас також можуть зацікавити новини: