Гороскоп на вересень для риб / pixabay.com

У вересні Риби повинні брати до уваги події, що відбуваються навколо, і вміти контролювати ситуацію. Перший місяць осені не буде стабільним в плані роботи, але зате в особистому житті вас чекають приємні новини.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Тримайте себе в руках / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 10 вересня ви можете отримати цікаві пропозиції від партнерів по бізнесу або колег. Перевіряйте все, що вам кажуть - великий ризик зазнати збитків від такої співпраці зважуйте всі "за" і "проти", тільки потім приймайте рішення.

З 14 вересня Риби будуть вчитися тримати язик за зубами і контролювати емоції. Різкі перепади настрою можуть закінчитися відкритим конфліктом або плітками, постарайтеся не допустити цього. 

Відео дня

З 20 числа ситуація покращиться - ви зможете довіряти багатьом колегам і "прочитаєте" їхні наміри, як відкриту книгу. Благополучний час для укладення угод або вирішення фінансових питань. В цілому, вересень виявиться нейтральним місяцем - нічого надприродного не станеться, якщо ви прислухаєтеся до порад зірок.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Любовний гороскоп для риб / фото : ua.depositphotos.com

Самотні Риби опиняться в круговороті залицяльників. Вам точно буде, з кого вибрати. Можливо, навіть з'явиться колишній. Постарайтеся не слідувати за першою емоцією, ставитеся до того, що відбувається, раціонально. Головне правило - не крутити романи на роботі.

Читайте такожНадійний тил: названо найбільш люблячих дружин за знаком ЗодіакуРибам, які перебувають у відносинах, астрологи рекомендують привнести щось нове в особисте життя. Організуйте спільне дозвілля, щоб відпочити від повсякденної рутини і провести час з близькою людиною. Сприятливі дні вересня: 4, 12, 18 і 20 число. До речі, 20 вересня - найкращий час, щоб вийти заміж.

Сімейні представники знака теж повинні робити активні дії і не дозволяти побуту псувати відносини. Сходіть в гості, поїдьте до батьків, влаштуйте пікнік. Такі дії приведуть не тільки до зближення членів сім'ї, а й до поліпшення фінансової ситуації.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Приведіть своє тіло в порядок/ фото : ua.depositphotos.com

З 1 по 9 вересня багато Риб постраждає від алергії через Прозерпіну, яка впливає на ваш знак. Генеральне прибирання - те, що ідеально допоможе при симптомах нежиті і сльозоточивості. 

У другій декаді місяця астрологи рекомендують Рибам зайнятися спортом - завдяки вдалому розташуванню зірок ви зможете не тільки привести фігуру в норму, але і домогтися більш серйозних результатів.

Остання декада місяця - відмінний час, щоб зайнятися собою. Змініть зачіску, сходіть до косметолога. 24 і 25 вересня - найбільш сприятливі дні, щоб відвідати лікаря, якщо це необхідно.

Вас також може зацікавити: