Що чекає риб в серпні / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що Рибам у серпні буде складно через нелюдське навантаження. Аврал на роботі і в інших справах змусить "відсунути" особисте життя на другий план. Переживати не варто - всьому свій час. Всі ваші надії і бажання обов'язково збудуться, якщо правильно їх формулювати. 

Раніше ми розповідали про те, яке бажання загадати, коли падає зірка. Ці знання стануть в нагоді тим, хто хоче попросити допомоги у Всесвіту, коли настане зорепад Персеїди.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Рибам буде не вистачати часу / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця Риби потрапляють під вплив Нептуна і Плутона. Це обіцяє успіх в робочих справах. Особливо прогноз стосується представників знака, чия професійна діяльність пов'язана з IT або творчістю. З 1 по 7 а також з 9 по 20 серпня у вас буде тисяча можливостей, щоб продемонструвати свої таланти.

Відео дня

Риби, які працюють у сфері менеджменту, торгівлі або бізнесу, будуть часто проводити вдалі ділові зустрічі і укладати угоди, чим викличуть прихильність начальства.

З 21 серпня Всесвіт пошле вам багато нових відкриттів, але, скоріше в області світогляду. Можливо, вам вдасться знайти справу всього життя і розвиватися в ній.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп 2021 / фото pixabay.com

Зірки пророкують відсутність часу на особисте життя. Самотні Риби змушені будуть задовольнятися легким фліртом замість безодні пристрастей. Причина - висока завантаженість на роботі.

Читайте такожНазвані знаки Зодіаку, які допоможуть у найскладнішій митьТі, хто встиг обзавестися другою половинкою, отримають більше радості. На вас теж вплине брак часу, але вийде балансувати між роботою і особистим життям. 14 і 15 серпня на Риб буде впливати Місяць, тому використовуйте вихідні, щоб насолодитися романтичними побаченнями.

Сімейні Риби відчують опору і підтримку від партнера. Це стане вашим надійним плечем цього місяця. Можливо, вам доведеться вирішувати проблеми когось із близьких, але вони не будуть істотними.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Астрологи рекомендують стежити за харчуванням / Фото: depositphotos

У період з 1 по 10 серпня краще почати займатися йогою або іншими східними практиками. Якщо немає можливості звернутися до інструктора - використовуйте відеоуроки.

З 12 по 22 серпня можливе погіршення самопочуття, апатія і сонливість. Це обумовлено згубним впливом Меркурія. Для того, щоб відновитися, будьте ближче до природи - йдіть в ліс або на річку. Бажано, щоб дерева були соснові.

Третя декада місяця стане вдалим часом для того, щоб провести ревізію холодильника. В цей час ваш шлунково-кишковий тракт буде особливо вразливий, так що сміливо викидайте продукти, у яких закінчився термін придатності, щоб вони не стали причиною отруєння.

Вас також може зацікавити: