Прогноз карт Таро на листопад 2023 / фото ua.depositphotos.com

Таро є колодою з 78 карт, що застосовується протягом багатьох століть для проведення ворожінь і ритуалів. Замість надання конкретних передбачень, карти Таро спрямовані на допомогу людині у кращому розумінні себе та попередження про можливі труднощі. Ми підготували Таро до листопада 2023 року для кожного знака Зодіаку, а також роз'яснення значення кожної карти.

Відео дня

Овен

Карта місяця: П'ятірка чаш

У листопаді Овнам належить зіткнутися з несподіваною і неприємною перешкодою на шляху до мети чи з конфліктом у відносинах із близькими. Цей місяць може принести емоційний біль чи розчарування. Важливо не заперечувати ці почуття, а навпаки, осмислити та подолати їх, щоб рухатися далі.

Телець

Карта місяця: Паж чаш

Тільці насолодяться приємними моментами в останній місяць осені. Це може бути радісна новина, успішне завершення давньої справи чи корисне знайомство. На вас чекають компліменти та добрі слова. У житті з'являться люди, які готові щиро підтримувати вас.

Близнюки

Карта місяця: Десятка жезлів

Гороскоп Таро на листопад радить Близнюкам виявити силу волі та високу витривалість. Місяць стане випробуванням на стійкість та впевненість у собі. Можливо, будуть моменти, коли здається, що цілі недосяжні, і перспективи не зрозумілі. Однак якщо зберегти рішучість і не піддаватися зневірі, успіх буде реальним.

Рак

Карта місяця: Жриця

Карта Жриця вказує на те, що у листопаді вашим життям можуть керувати таємні сили, на які ви не можете вплинути. Можливо, з'явиться інформація, що вплине на вашу думку щодо близьких. Планування важливих подій слід відкласти, оскільки місяць може принести несподівані повороти. Зате це чудовий час для навчання та освоєння нових навичок.

Лев

Карта місяця: Королева пентаклів

Карта пророкує наявність фінансової стійкості та матеріального благополуччя у листопаді, що супроводжуються щасливим сімейним життям та успішною кар'єрою. Цього місяця ви отримаєте насолоду від повсякденних справ, таких як ремонт, покупки, керування домашнім господарством та створення комфортної атмосфери. Очікуються зустрічі із рідними. Всі ці турботи пройдуть легко і без напруги, що зрештою покращить ваше життя.

Прогноз по картах Таро на листопад 2023 / фото ua.depositphotos.com

Діва

Карта місяця: Шістка чаш

У листопаді Дівам надасться можливість насолодитися значним внутрішнім підйомом та гармонією. Можливо, цей місяць принесе несподіване виконання забутих мрій чи успішне вирішення складних завдань. Пошук натхнення та радості в минулому може стати ключем до щастя. Згадайте, що давало радість, з ким було приємно спілкуватися, і які цілі вас приваблювали. Перечитування улюблених книг та перегляд фільмів також можуть принести задоволення.

Терези

Карта місяця: Сімка жезлів

Для Терезів листопад стане часом зіткнення з негативним ставленням з боку заздрісників чи конкурентів. Можлива поява недоброзичливця, який прагне завадити вам або позбавити вас чогось важливого. Попри це, завдяки завзятості та рішучості, ви зможете подолати труднощі та досягти успіху у своїх зусиллях. У листопаді впевненість у своїй правоті та впертість можуть бути корисними.

Скорпіон

Карта місяця: Вісімка пентаклів

Прогноз карт Таро радить Скорпіонам не поспішати і йти до своєї мети поступово. Ретельний та спокійний підхід допоможе досягти бажаного та отримати задоволення від досягнень. Листопад обіцяє бути сприятливим для хобі. Робота в міру сил і можливостей буде корисною, а як поспіх і перенапруга не сприяютимуть досягненню цілей.

Стрілець

Карта місяця: Колісниця

Карта віщує значний прогрес як у роботі, і у особистому житті, подолання занепокоєнь і комплексів, і навіть здійснення намірів. Досягнення цілей може надати вам впевненості, відкриваючи нові горизонти. Будьте сміливішими і не бійтеся нового. Карта "Колесниця" обіцяє успіх у незвичних справах та винагороду для тих, хто виявляє рішучість.

Козоріг

Карта місяця: Повішений

Козероги в листопаді потраплять в складну життєву ситуацію і будуть змушені чимось пожертвувати або піти на неприємні поступки. Вас буде пригнічувати відсутність можливості вплинути на ситуацію. Ви часто будете відчувати себе безвольною жертвою обставин, до якої доля виявилася несправедливою. Однак весь отриманий негативний досвід буде дуже цінним для вас.

Водолій

Карта місяця: Король жезлів

Для Водоліїв місяць буде дуже вдалим в кар'єрі і фінансовій сфері. Ви відчуєте в собі сильні лідерські позиви і бажання надихати інших людей. У листопаді вам слід повністю віддатися улюбленій справі і розкрити свій потенціал. Не бійтеся ризикувати, приймати непопулярні рішення і намагатися більше, ніж зазвичай. Тоді ви досягнете блискучого успіху, якого не забудете ніколи.

Риби

Карта місяця: Місяць

Карта попереджає Риб - у вашому житті є якийсь обман. Можливо, хтось таємно заздрить вам або намагається зруйнувати плани. Є ймовірність, що близька людина нещира з вами. А можливо ви самі себе обманюєте і не хочете приймати правду. Карта Місяць радить Рибам ні в чому не ризикувати. Бажано також не залежати повністю від інших людей, щоб вам могли вставити ніж в спину.

Вас також можуть зацікавити новини: