Прогноз карт Таро на вересень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Таро - це колода з 78 карт, яка з давніх часів використовується для ворожінь і ритуалів. Таро не дають конкретних передбачень, а лише допомагають людині розібратися в собі і попереджають про можливі труднощі. Ми склали гороскоп карт Таро на вересень 2023 для кожного знака Зодіаку і розшифрували значення кожної карти.

Відео дня

Овен

Карта місяця: Король чаш

Карта обіцяє Овнам, що у вересні їм нададуть велику підтримку і подарують розраду. Людина, до якої ви відчуваєте довіру і повагу, стане вашою опорою в перший день осені. Не соромтеся просити її про допомогу. Самотність в цьому місяці вам точно не загрожує.

Телець

Карта місяця: Четвірка мечів

Карта радить Тельцям взяти паузу у всіх справах і взаєминах. Місяць невдалий для будь-яких кардинальних змін і серйозних розмов. І тим більше не варто влазити в будь-які конфлікти і протистояння. У вересні вам краще розслабитися, обміркувати ситуацію, відновити здоров'я. Тільки від вас залежить, сприйматимете ви цей період як застій або як стан спокою.

Близнюки

Карта місяця: Двійка жезлів

Прогноз карт Таро на вересень попереджає близнюків, що у вересні в їхньому житті трапиться щось несподіване, що неможливо передбачити. Це може бути несподівана перешкода у виконанні планів або незрозуміла поведінка знайомих.

Карта також може свідчити про те, що ви не впевнені в своєму майбутньому і перебуваєте на життєвому "роздоріжжі". Можливо варто зважитися на справу, яку ви давно хочете зробити.

Рак

Карта місяця: П'ятірка чаш

У вересні Раки часто будуть тужити через втрачені можливості, любовні невдачі, загиблих близьких. П'ятірка чаш - карта печалі і меланхолії. Гороскоп радить вам пережити цей душевний біль, осмислити його і продовжити жити далі. Також карта вказує на те, що Ракам відкриються нові можливості, які вони через сумніви і сумні переживання можуть не помітити.

Лев

Карта місяця: Сонце

Хороша новина від гороскопу Таро - Леви стануть підкорювачами вересня. Місяць однозначно вдалий для будь-яких справ. Все, що ви задумаєте, завершиться оглушливим успіхом. Карта Сонце дозволить Левам насолодитися всім, чого вони заслужено досягли.

Прогноз по картах таро на вересень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Діва

Карта місяця: Шістка мечів

Вересень принесе Дівам довгоочікуване заспокоєння, вихід з важкої життєвої ситуації, кінець тривог. Це не означає, що ваші проблеми вирішаться - радше ви відмовитеся від деяких турбот, які вам неприємні. Зі складної ситуації ви перейдете до нових життєвих перспектив. Однак невідомо, чи будуть такі зміни добровільними або вимушеними.

Терези

Карта місяця: Закохані

Прогноз карт Таро для всіх знаків обіцяє Терезам складний моральний вибір в особистому житті у вересні. Вам доведеться відмовитися від колишнього способу життя, забути про старі установки і перейти на новий рівень відносин, якщо хочете досягти особистого щастя. Терезам потрібно стати серйознішими і самостійнішими, взяти на себе зобов'язання перед близькими або другою половинкою.

Скорпіон

Карта місяця: Король пентаклів

Скорпіонів у вересні чекають успіхи в кар'єрі. Карти Таро обіцяють успішне просування бізнесу, поліпшення відносин з колегами. Скорпіони відкриють в собі лідерські якості, стануть авторитетом і джерелом натхнення для інших, зуміють підбадьорити і дати мудру пораду. У фінансовій сфері все буде відмінно.

Стрілець

Карта місяця: Шістка жезлів

Перший місяць осені буде для Стрільців вкрай вдалим. Ваші бажання збудуться, досягнення будуть досягнуті, а в любовній сфері ви відчуєте невимовне щастя. Навіть якщо за щастя доведеться поборотися, то ця боротьба однозначно буде успішною. Вересень буде дуже вдалим для будь-яких поїздок і подорожей.

Козоріг

Карта місяця: Дама чаш

Карта вказує Козерогам, що у вересні у вашому житті відіграватиме важливу роль якась жінка, яка має м'який і добросердечний характер. Вона дасть вам мудрі поради і наставить на правильний шлях. З нею ви відчуєте комфорт і безпеку. Також карта вказує на позитивні емоції і життєві досягнення, але для цього доведеться потрудитися.

Водолій

Карта місяця: Король жезлів

У вересні Водолії завоюють репутацію лідера колективу. Ви станете великим авторитетом, ваша думка буде цінною для багатьох людей. У соціальному житті ви повністю реалізуєтеся. Вересень буде дуже вдалим для бізнесу, фінансової сфери та ділового спілкування. Але успіх не впаде з неба. Заради нього доведеться попрацювати, зате довгоочікувані досягнення довго будуть вас радувати.

Риби

Карта місяця: Повішений

Карта попереджає Риб - вересень буде для вас складним місяцем. На початку осені Риби на тривалий термін "загрузнуть" в життєвій ситуації, в якій вони зараз знаходяться. Ніяких значних змін - ні на краще, ні на гірше, - в місяці не передбачається, і така одноманітність може пригнічувати. Якщо не хочете зануритися в депресію, то потрібно досягти смирення зі своєю долею.

Вас також можуть зацікавити новини: