Гороскоп на 2 грудня / фото 1zoom

Астрологи склали прогноз для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 2 грудня. Що чекає саме на вас - читайте в матеріалі УНІАН.

Овен

Овнам слід бути уважними і відповідальними з усіма завданнями, які належить виконати в цей день. 

Телець

У життя Тельців прийдуть нові люди. Це можуть бути як колеги по роботі, так і приятелі, які потім стануть справжніми друзями.

Відео дня

Близнюки

Близнюки зроблять якусь важливу покупку побутового характеру. Це може бути чайник, плита, посудомийна машина або пральна машина. 

Рак

Ракам потрібно буде звернутися до лікаря або до якогось фахівця з цієї сфери. Це може бути косметолог, масажист, фітнес-тренер і т. п.

Лев 

Леви зловлять удачу за хвіст. Всі плани, задумані 2 грудня, обов'язково реалізуються. Головне - терпіння і наполегливість. 

Діва

Діви можуть злегка посварити зі своєю другою половинкою. Попри те, що вранці настрій буде зіпсовано, вдень все буде добре. 

Терези

Терези змушені будуть кудись поїхати. Потяги буде пов'язана з роботою. Зірки кажуть, що все пройде добре.

Скорпіон

Цим людям варто бути спокійними, оскільки їх будуть провокувати на конфлікти. 

Стрілець

Стрільці в цей день почнуть якийсь новий важливий етап в їхньому житті. Наприклад, вони можуть звільнитися з роботи і піти в нову компанію, або можуть розлучитися зі своїми коханими, щоб впустити в життя нову амурну історію. 

Козеріг

Козерогам посміхнеться удача в питанні оформлення якихось документів. Зірки попереджають, що з Козерогів захочуть "здерти" гроші - слід бути уважними, щоб не потрапити на вудку шахраїв. 

Водолій

Водоліям доля готує важкий день, випробування на міцність, конфлікти на роботі і постійний поспіх. До вечора вони будуть дуже виснажені. 

Риби

Представники цього знака Зодіаку зможуть втілити в життя свою давню мрію. Вони будуть дуже раді цьому.

Нагадаємо, астрологи назвали жінок-однолюбів за знаком Зодіака.

Вас також можуть зацікавити новини: