Сьогодні є ризик потрапити під чужий вплив / 2018.pp.ua

Сьогодні гороскоп обіцяє дуже нерівний і неспокійний емоційний фон! У всіх сферах – від роботи до особистого життя – на чільне місце будуть поставлені бажання, а не розум, так що вам як ніколи легко буде йти на поводу у швидкоплинних забаганок, а от протистояти спокусам – дуже важко.

Крім того, сьогодні є ризик потрапити під чужий вплив, так що намагайтеся уникати спілкування з малознайомими людьми або ж тими, хто вам неприємний, інакше є ризик зробити чимало помилок, пише "1001 гороскоп".

Овен

У Овна прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Ймовірність знайти сьогодні якщо і не скарб, то яку-небудь стару заначку дуже висока. Ну і щодо заробітку день обіцяє порадувати Овна приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно. А от щодо переїдання Овну треба бути обережніше, інакше він ризикує завдати своїй фігурі важкий удар.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя кардинально зміниться до кінця квітняТелець

Сьогодні межа між «треба» і «хочу» стане для Тельця зовсім вже хиткою. Йому захочеться дати волю собі і своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Тельцю не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не в його користь.

Близнюки

Сьогодні з самого ранку Близнюки будуть перебувати у споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки самим логічним для них здасться непротивлення обставинами. При цьому Близнюки будуть незвичайно тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком могли б використати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь їм не захочеться втручатися в ці процеси і брати в них участь. Іншими словами, знання того, як домогтися успіху, сьогодні буде мирно уживатися в Близнюках з повним небажанням діяти.

Рак

Навіть якщо ви не творча людина, сьогодні зробіть виняток. Зірки гороскопа в цей день максимально посилюють у Рака його творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити якийсь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Раку багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

Лев

Сьогодні в голову Лева завітають цікаві ідеї, які можуть сприятливо позначитися на його кар'єрі, так і на життя взагалі. А може бути, замість корисної ідеї зав'яжеться якесь не менш корисне знайомство. Воно буде романтичним навряд чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, сьогодні Льву дуже не завадить тримати ніс за вітром – може запахнути грошима!

Діва

Читайте такожМолодик 23 квітня: чим він особливий і як вплине на знаки Зодіакусьогодні зірки гороскопу обіцяють надати Діві можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Діви обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час у потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона сьогодні буде у вас на висоті!

Терези

Сьогодні головною силою Ваги стануть їх слабкості. І ще якоюсь силою! Користуючись цими слабкостями, Ваги будуть буквально тероризувати оточуючих. А їх вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самим же Ваг при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в їхній поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природне. Так і домашнім тираном стати недовго!

Скорпіон

Сьогодні протягом дня настрій Скорпіона буде постійно змінюватися. Веселий настрій може змінитися несподіваною хмаркою, проте вже через кілька хвилин з-за хмар знову вигляне сонце. Одним словом, надавати емоціям Скорпіона в цей день велике значення не варто. Важливі справи, заплановані на завтра, Скорпіону теж краще відкласти. Або передоручити їх, чий настрій буде менш примхливим.

Стрілець

У Стрільця може прокинутися талант робити слона з буд-якої мухи. Протягом дня у нього раз за разом будуть викликати роздратування всілякі дрібниці. Якщо не хочете уславитися занудою, намагайтеся поменше звертати уваги на негатив і недоліки оточуючих. Зате сьогодні у Стрільця чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозність і уїдливість. Ось на них і треба витратити день!

Козеріг

Сьогодні Козерога може нестримно потягнути у великі галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Ну, якщо і не бути, то хоча б помріяти і пофантазувати на цю тему. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати шпильок на свою адресу. Тим більше що на насмішки і шпильки Козеріг сьогодні буде реагувати подвійно гостро.

Водолій

Сьогодні Водолій постійно відволікатися на домашні справи і турботи. Ну і добре. Саме час зайнятися будинком та облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів завтрашній день не обіцяє. Ось тільки не варто надавати великого значення дрібницям і невеликим неприємностям, інакше Водолій ризикує зациклитися на них на кілька днів.

Риби

Сьогодні день у Риб буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цьому стане непослідовність самих Риб. У цей день їм не захочеться свідомо порушувати правила, просто їх то і справа будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день Риби не звернули б уваги, сьогодні може несподівано захопити їх, тим самим порушивши всі їх плани на день.