Гороскоп на суботу, 26 вересня / inforondonia.com.br

Гороскоп на суботу, 26 вересня 2020 року, прогнозує для Водоліїв приємний день, який буде наповнений сюрпризами. Козерогам радять направити енергію в конструктивне русло.

Про це пише slovofraza.

Овен

Інтелектуальні здібності Овнів будуть повністю активізовані. Нові знання вам сьогодні просто життєво необхідні. Якщо проведете день в ліні і апатії, то ризикуєте втратити хороший шанс в житті.

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Тілець

Через високу концентрацію і уважність сьогодні можна займатися відповідальними справами, шанси припуститися помилки мізерні.

Близнюки

У разі незрозумілих ситуацій не панікуйте і не турбуйтеся, ваш тверезий підхід допоможе вирішити все якнайкраще. Постарайтеся не втрачати впевненості в собі і правильності ваших дій.

Рак

Знайдіть час для роздумів. Це вкрай необхідно особливо тим, хто має багато претензій до свого теперішнього становища і життя. Можливо варто звернутися до фахівця, який допоможе розібратися з думками.

Лев

День видасться сприятливим для нових починань. Найімовірніше, що сьогоднішня закоханість виллється у відносини, фінансові вкладення – в прибуток.

Діва

Ретельно вибирайте, на що витрачати енергію і де її приберегти. Вона вам ще знадобиться. Поганий час, щоб відправлятися за покупками. Краще відкласти витрати до кращих часів, а зараз займіться справами домашніми або душевними.

Терези

Терезам варто взятися за складання плану на найближчі дні, а то й місяці. Розберіться зі своїми фінансами, бажаннями, завданнями.

Скорпіон

Не забувайте сьогодні хоч трохи стежити за язиком, щоб не сказати зайвого. Наприклад, такого, що зачепить когось за живе, або того, що видасть ваш секрет.

Стрілець

Постарайтеся бути максимально чесні з собою і при прийнятті доленосних рішень дивитися на ситуацію ще й здалеку. Це сьогодні вам буде під силу.

Козоріг

сьогодні Козерогам буде під силу здолати навіть найбезнадійнішу справу. Головне-не витрачати даремно сили (наприклад, на сварки або суперечки), а направити енергію в конструктивне русло.

Водолій

Ваші відносини з близькими і друзями стануть більш розслабленими і теплими. Це вдалий час, щоб поговорити про приємні речі. Ймовірно, що вас сьогодні чекають маленькі, але приємні сюрпризи.

Риби

Вам сьогодні буде характерна підвищена самооцінка, що додасть сил для вирішення поточних завдань. Легко буде вдаватися пошук гідних союзників в комерційних і особистих справах.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: