Гороскоп на суботу, 5 вересня / sb.by

Гороскоп на суботу, 5 вересня 2020 року рекомендує Тельцям приділити час власному здоров'ю, а Левам зайнятися своїми фінансами.

Про це пише slovofraza.

Овен

На Овнів чекає результативний день. Ваші проекти будуть підтримані керівництвом, а зарплата буде переглянута в кращу сторону.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на якіх у вересні чекає казкове везіння Телець

Тельцям зірки радять приділити час власного здоров'я. Уникайте зайвого стресу, більше виділяйте часу на сон і гуляйте на свіжому повітрі.

Близнюки

Близнюкам потрібно добре відпочити. Будьте уважні до власних бажань, які ви постійно відкладаєте на потім.

Рак

Астрологи рекомендують Ракам приділити час роботі. Постарайтеся вирішити максимальну кількість завдань і тоді ви зможете отримати непоганий результат.

Лев

Левам слід звернути увагу на свій фінансовий стан. Будьте уважні, можливо, незабаром вас чекатиме велика кількість витрат.

Діва

Дівам зірки радять провести цей день з друзями. Досить сидіти вдома 24 години на добу, краще рушайте на цікаву прогулянку.

Терези

Проведіть цей день активно. Прогуляйтеся з друзями, витратьте час на спорт. Просиджування штанів за комп'ютером нічого хорошого вам не принесе.

Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам розібратися у власних бажаннях. Вам необхідно точно зрозуміти, чого ви хочете від життя і свого майбутнього.

Стрілець

Астрологи радять Стрільцям повноцінно відпочити і розслабитися. Дайте собі час на читання цікавої книги, погуляйте з друзями або зробіть те, що так давно хотіли зайнятися.

Козеріг

За останній час ви домоглися дивовижних успіхів. Саме час влаштувати собі маленьку відпустку.

Водолій

Спілкуючись з коханою людиною, контролюйте свої емоції і обмірковуйте кожне слово, велика ймовірність сварки на порожньому місці, яка може привести до погіршення відносин.

Риби

Проблеми, що виникли нізвідки в першій половині дня, вже після обіду вирішаться самі по собі, без вашого діяльної участі, так що, зіткнувшись з ними, не робіть різких рухів, а просто почекайте.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: