Гороскоп для Риб на квітень / фото yavmode.ru

У квітні Рибам належить зайнятися важливими і великими справами, але без поспіху і суєти, повідомляється в гороскопі від Tamby.info. Рибам доведеться часто проявляти ініціативу і брати додаткові обов'язки. Не варто даремно витрачати час на порожні розмови і плітки. У квітні вас чекає безліч досягнень, але не треба ними хвалитися. Рибам варто бути скромнішими і пам'ятати, що щастя любить тишу.

Найвдалішим періодом квітня стане середина місяця. У цей період Риб чекають поїздки, знайомства, нові враження і цікаві новини. Гороскоп рекомендує Рибам частіше відключати гаджети і виїжджати на природу. У квітні представникам цього знака не можна бути пасивними і байдужими. Потрібно проявити хватку і напористість, що нехарактерно для цього знака.

Сприятливі дні квітня 2021 року для Риби: 

Відео дня

1, 5, 11, 15, 16, 19, 24, 28. 

Несприятливі дні для Риби у квітні 2021 року: 

3, 4, 9, 13, 17, 22, 23, 25.

Гороскоп для Риб в роботі і грошах

Читайте такожГороскоп на квітень 2021 Лев: будьте лідером і не провокуйте конфліктиНе уникайте нових зустрічей і знайомств в квітні - на роботі вам знадобляться корисні контакти. Слідкуйте за роботою більш досвідчених колег і прислухайтеся до їхньої думки. В середині квітня буде корисно змінити обстановку і отримати нові враження. Наприклад, буде корисно з'їздити у відрядження або пройти додаткові курси. 

В середині квітня потрібно переходити від розмов до дій. В останній тиждень квітня не варто планувати ніяких важливих справ і переговорів. Цей час краще використовувати для завершення, а не для починань. У фінансовому відношенні квітень буде сприятливим місяцем. Вам повернуть борги.

Гороскоп для Риб у відносинах і сім'ї

Гороскоп для Риб в роботі і любові / фото slovofraza.com

У квітні між Рибами і їх половинкою може виникнути холод. Ускладнювати відносини будуть чутки недоброзичливців і злі язики. Не слухайте нікого, крім свого серця. Зірки обіцяють незвичайні доленосні знайомства в другій половині квітня для самотніх Риб. Будьте товариськими і не бійтеся зробити перший крок.

В середині квітня ваші романтичні надії виправдаються. Вас чекають приємні переживання. Ви примиритеся з родичами, з якими у вас були сварки. Хороший період для занять спільними побутовими справами і ремонтом. Вкрай не рекомендується намагатися відновити старі відносини в цьому місяці. Ви ризикуєте наступити на ті ж граблі.

Здоров'я Риб у квітні 2021 року

Не забувайте підтримувати організм в тонусі і боротися з авітамінозом. Корисними для здоров'я будуть плавання і водні процедури. У квітні Риби можуть зіткнутися з частими коливаннями артеріального тиску. У другій половині місяця варто берегти нерви пити більше зеленого чаю. Це сприятливий період для відвідування стоматолога.

Вам також може бути цікаво: