Які знаки Зодіаку стануть щасливчиками літа / фото slovofraza.com

Незважаючи на епідемію коронавірусу, це літо багатьом принесе успіх у різних сферах.

Про це заявила астролог Олена Альмах, передає "КП".

Грошовий гороскоп на червень, липень і серпень

"Перш за все, криза – це зміни плюс шанс, і якщо цей шанс використати, то можна знайти свою нішу. І навіть якщо вас звільнили, не варто впадати у відчай – значить, час змінювати своє життя. Особливо це стосується Овнів та Левів: їм треба буде виходити з ситуації завдяки власним ініціативам", - вважає Альмах.

Відео дня

А от головними щасливцями під час епідемії стануть Скорпіони, каже астролог.

"Вони будуть у своїй стихії: для них криза – це можливості, які їх бадьорять. І вони почуваються потрібними. І якщо Скорпіони складуть для себе план, позначать ціль, то у них все вийде", - пояснює вона.

Читайте такожРозлучниці за знаком Зодіаку: астрологи склали рейтинг найбільш небезпечних жінок

Любовний гороскоп на літо 2020

Самоізоляція самоізоляцією, але романтику ніхто не скасовував. Тим більше, що можливості для цього будуть.

"Тільці – це той знак, у якого буде можливість зустріти свою людину в межах професійної діяльності або в компанії друзів. Водоліям і Козерогам потрібно триматися за тих, хто є, і сім раз подумати про те, чи варто загострювати ситуацію у стосунках", - говорить експерт.

Стрільцям романтичних пригод зовсім не варто шукати, тому що найближчі 1,5 року у них будуть суто прагматичними.

Поради від астролога на літо для всіх знаків Зодіаку

Овнам важливо не прагнути досягти цілей, яких можна легко досягти: це буде «обманка», і нічого хорошого це не принесе.

Тільцям потрібно не зациклюватися: їхні можливості набагато ширші, ніж здаються.

Близнюкам вкрай необхідно слідкувати за своїм здоров'ям та посидіти вдома: уважне ставлення до себе – це головна турбота літа.

Ракам у самоізоляції комфортно: вони люблять сидіти вдома. Але важливо не замикатися, використовувати всі можливі засоби зв'язку і контактувати з друзями й близькими.

Левам не потрібно нічого боятися: ставте цілі, і все обов'язково вийде.

Дівам важливо пам'ятати, що у них є друзі: зверніться до них, і вони обов'язково допоможуть.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає неймовірний фінансовий успіх - астролог

Терезам важливо зайнятися духовним самовдосконаленням, роботою над собою: земні цілі – це добре, але не можна забувати й про духовність.

Скорпіонам важливо ставити конкретну мету: удача буде на їхньому боці!

Стрільцям треба звернути увагу на професійне зростання, будувати кар'єрні плани, зрозуміти, що для них важливо. Стрільці – головні щасливчики в Зодіаку, і їм треба реалізувати його, звернути увагу на те, що є.

Козерогам потрібно підвищувати самооцінку: зараз вони можуть бути занадто скромними, а даремно. Цього літа можливостей у козерогів дуже багато, і їх треба використати до кінця ода.

У Водоліїв наступний рік буде дуже насиченим, тому зараз важливо підбити підсумки, оцінити свої можливості й починати діяти.

На Риб чекає літо пристрастей: Марс "кип'ятить воду", і на Риб чекають нові знайомства, нові дружні компанії. На них чекає новий світ, нове «маленьке життя». А якщо у вас є друга половинка, то не пропустіть нові можливості, які відкриються для вас. Ви зможете закласти основу чогось грандіозного, головне почати діяти.