Макс Гордеев / скриншот

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз на лютий 2024 року. Що чекає на всі знаки Зодіаку за картами Таро - дізнайтеся в детальному гороскопі.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Овен

Гороскоп на лютий 2024 року для Овна пророкує багато несподіванок. Сприятливим виявиться цей місяць чи не дуже, залежить від уміння контролювати свої емоції і знаходити баланс між необхідним і бажаним. Більшість представників цього знака здатні поєднувати кілька справ і цілей одночасно, це дає хороші шанси на отримання різноманітних вигод в особистому житті та фінансовій сфері. Але варто проявляти обережність: деякі плани досить ризиковані, їх краще відкласти на лютий.

Відео дня

Сприятливі дні: 2, 5, 9, 11

Несприятливі дні: 8, 14, 18, 20

Гороскоп для Овна / pixabay.com

Що чекає на Овна в лютому 2024 року

Перші дні місяця, що настав, закладуть вектор, за яким спрямують основні устремління Овнів. У цей час не заважає сповільнити швидкість і ґрунтовно обміркувати подальше життя. Не виключено, що ще до закінчення свят надійде пропозиція, яка значно змінить поточні плани і навіть повністю переверне звичні уявлення і принципи. Можливо, у когось стрімко збудеться заповітна мрія, надійдуть неймовірні звістки здалеку, з'являться шанси переїхати на проживання в іншу країну або змінити професію. Чудовий час для постановки грандіозних цілей, багато з них успішно будуть досягнуті в майбутньому.

У середині і наприкінці місяця рекомендується намітити, чим важливіше зайнятися в лютому, не залишайте справи на самоплив. Це дозволить уникнути плутанини і внутрішніх конфліктів.

Любовний гороскоп

Високе емоційне напруження може перешкодити ухвалити зважені рішення в першій половині місяця. Особливо це стосується тих, хто ще не визначився в особистому житті й зайнятий пошуками відповідного партнера. Рекомендується згадати про самоповагу, грамотно розставити пріоритети і відпускати заплутані ситуації. З холодною головою вирішувати проблеми легше. Відволічіться на інші справи, прикиньтеся байдужою, застосуйте хитрість, якщо шанувальник вами маніпулює.

У багатьох Овнів у лютому ймовірні швидкоплинні романи, які не закінчаться нічим серйозним. Сімейні представники знака можуть бути втягнуті в розбірки родичів або друзів подружжя. Займіть нейтральну позицію і думайте насамперед про своє благополуччя. Дбайте насамперед про чоловіка і дітей, не розпорошуйтеся на плітки і домисли про сторонніх людей.

Гроші та кар'єра

У фінансових питаннях після свят почнеться чехарда, яка може чимало налякати. Але не поспішайте впадати в паніку, довіртеся своїй інтуїції, і все швидко налагодиться. Не довіряйте чуткам про наближення грошових катастроф на роботі: зниження рівня зарплат, скорочення робочих місць та інші жахи. Вони виявляться помилковими. Навпаки, лютий тішитиме реальними вигідними угодами і несподіваним прибутком. Особливо великі шанси збагатитися в останній декаді місяця. Якщо після Нового року фінансова подушка схудла, з'явиться гарна можливість її поповнити.

Готуйтеся до сюрпризів: перестановок у керівництві, реорганізацій, освоєння нових посадових обов'язків. Лютий - чудовий час для початку просування по службі. Фортуна сприяє тим, хто працює у сфері ЖКГ, освіті, має творчу професію: займається музикою, створює картини або пише книги. Якщо ви давно мріяли про визнання, воно може зійти буквально як грім з ясного неба.

Тим, хто шукає нову роботу, рекомендується звернути увагу на незвичні для себе сфери. Є хороша можливість знайти улюблену справу, кардинально змінити життя, розвинути в собі сплячі таланти.

Здоров'я

У лютому в Овнів виникне нестабільність у кількох системах організму. Можливі гормональні стрибки, різкий набір ваги або стрімке схуднення. У першій половині місяця високий ризик інфекційних захворювань. Застуда зараз може посилити наявні хронічні патології, тому важливо берегтися. У запалі гонитви за новими відчуттями не потрібно забувати про здорове харчування. Бажано обмежувати солодке, продукти з високим вмістом тваринних жирів і фастфуд. Віддавайте перевагу рибним стравам, птиці, сиру та овочам.

Гострих проблем зі здоров'ям вдасться уникнути, якщо нормувати режим дня, висипатися, регулярно гуляти на свіжому повітрі.

Телець

Початок року - перспективний період для Тельців, гороскоп на лютий 2024 року прогнозує розвиток практично у всіх сферах. Уже за новорічним столом багатьом представникам знака надійдуть корисні ідеї, а до кінця місяця можна буде оцінити перші результати. Зрозуміло, для цього доведеться попрацювати, але дисциплінованим Тельцям до цього не звикати.

Сприятливі дні: 1, 2, 9, 16

Несприятливі дні: 10, 11, 17, 26

Гороскоп для Тельца / pixabay.com

Що чекає на Тельців у лютому 2024 року

Тим, хто минулого року заклав основи якогось масштабного проєкту, варто приготуватися до несподіваної вигоди або привабливих пропозицій. Наприклад, з'явиться можливість за безцінь придбати або орендувати вподобану нерухомість для власного підприємства. Більшість представників знака можуть розраховувати на хороші результати в розвитку ділових, дружніх та особистих стосунків.

Перша декада місяця вимагатиме уважного ставлення до всієї інформації, що надходить. Важливо не пропустити відомості, які безпосередньо вплинуть на благополуччя. Не варто конфліктувати і в багнети сприймати критику з боку. У середині і наприкінці лютого зірки сприяють подорожам, застосуванню отриманих знань.

Любовний гороскоп

Перша і друга декади лютого будуть насичені бурхливими подіями в особистому житті. У сімейних пар і тих, хто давно перебуває у стосунках, пристрасть розгориться з новою силою. Партнери почнуть проявляти підвищену турботу, візьмуть на себе більшу частину домашніх обов'язків. У незаміжніх представників знака є всі шанси отримати в цей період пропозицію руки і серця, а у самотніх - зустріти нового обожнювача.

Останній тиждень місяця очікується більш спокійним. На цей час добре планувати спільні поїздки. Вдалими виявляться заочні знайомства, тільки не варто давати волю фантазії і бігти попереду паровоза, очікуючи від таких комунікацій усе відразу. Стосунки можливі, але спочатку варто як слід вивчити претендента.

У коханні Тельцям рекомендується дотримуватися перевірених життям стратегій: бути щирими, не рвати зопалу зв'язки через дрібниці, проявляти більше ніжності й терпіння. Це винагородиться сторицею.

Гроші та кар'єра

Період сприяє отриманню фінансової вигоди з несподіваних джерел. Можливий великий виграш у лотерею, прибуток від продажу якого-небудь дрантя. Є сенс перебрати речі в будинку, можливо, серед них знайдеться щось перспективне в грошовому плані. Не варто нехтувати сайтами оголошень, особливо тим, хто перебуває у скрутному становищі.

У лютому зірки сприяють відкриттю нових депозитів, інвестиціям та іншим фінансовим вкладенням з метою довгострокового прибутку. Ризики очікуються низькими, про руйнування можна не переживати.

Гарний час, щоб задуматися про зміну виду діяльності. Другий місяць року обіцяє зростання доходів тим, хто безпосередньо пов'язаний із рухом грошових потоків: банківським службовцям, касирам у магазинах, економістам і бухгалтерам.

Уникати рекомендується сумнівних угод із грошима: мікропозик, вкладень у піраміди, азартних ігор. Отримати прибуток від них і в інший час практично неможливо, а зараз є небезпека втратити набагато більше, ніж зазвичай. З узяттям кредитів теж рекомендується почекати. Краще пошукати можливість підробити.

Здоров'я

У лютому підвищеної уваги потребує стан серця, суглобів і кісткової тканини. Рекомендується пройти профілактичний огляд у лікаря, приймати вітамінно-мінеральні комплекси, ретельно берегти організм від переохолодження. Ще одна зона ризику в Тельців у сфері здоров'я: зуби. Візит до стоматолога відкладати надовго не варто, особливо якщо проблема вже є.

Бажано з обережністю ставитися цього місяця до різних оздоровчих практик: обмежень у харчуванні, інтенсивних спортивних тренувань, обливання крижаною водою. Організм не налаштований зараз на екстремальні струси і може відреагувати не так, як від нього чекають. Краще приділити час йозі, медитаціям та іншим щадним способам оздоровлення. Корисно брати аскези на відмову від шкідливих звичок, особливо від куріння і вживання алкоголю.

Близнюки

У лютому на Близнюків обрушиться шквал інформації. Їм дзвонитимуть, писатимуть повідомлення, наполягатимуть на особистих зустрічах. Висока соціальна активність швидко принесе плоди. Близнюки почнуть просувати проєкти, підписувати договір, укладати вигідні угоди. Повітряну легкість, притаманну цьому знаку, я рекомендую замінити на серйозний і зважений підхід. Адже в ділових колах проявляти легковажність недоречно.

Сприятливі дні - 4, 9, 13, 21, 31.

Несприятливі дати - 6, 11, 19, 29.

Гороскоп для Близнюків / pixabay.com

Що чекає на Близнюків у лютому 2024 року

У лютому Близнюки будуть сповнені енергії, це допоможе одночасно вирішувати безліч завдань. Не пропустіть вигідних пропозицій у період з 3 по 7 лютого. Від цього залежать ваші перспективи на найближчі місяці. Поєднання зірок 5 лютого обіцяє приємні сюрпризи в особистій і діловій сфері.

Вдалий день для старту нових проєктів - 19 лютого. Ця ж дата підходить для інвестицій і складання планів на майбутнє. Будьте рішучішими, не бійтеся впускати у своє життя нове, щоб не упустити можливості, подаровані долею. Корисні знайомства, що зав'язалися в лютого, послужать вам потім добру службу.

Любовний гороскоп

Близнюки - цікаві для оточення особистості, які привертають до себе увагу.  Та й самі вони легко захоплюються, заводять нові знайомства. Представники знака вміють справити приємне враження. Однак романи Близнюків рідко бувають тривалими. Розвивати стосунки їм заважає нерішучість і нерозуміння того, чого вони самі хочуть.

Шанси знайти другу половину будуть вищими, якщо:

  1. стати ініціативнішими, адже під лежачий камінь вода не тече;
  2. робити кроки назустріч партнеру, він це обов'язково оцінить;
  3. будувати стосунки на довірі, недомовленість і брехня здатні розвести навіть міцну пару.

Для жінок-Близнюків характерна розбірливість. Вони вічно сумніваються під час вибору партнера. Цим дамам рідко вдається зустріти чоловіка, який би задовольнив усі їхні вимоги. Новорічні свята зроблять нові знайомства доступнішими, а вибір ширшим. Ситуацією варто скористатися, щоб знайти свою людину.

Чоловікам цього знака насамперед потрібно перемогти власні страхи та невпевненість. Жінкам подобаються переможці, постарайтеся справити відповідне враження. Під час першого знайомства не соромтеся продемонструвати високий інтелект, блискуче почуття гумору, вихованість. Якщо обраниці знадобиться допомога, будьте поруч, на неї це справить враження.

Гроші та кар'єра

Після новорічних свят вам потрібно якомога швидше влитися в роботу. Ваша активність не залишиться непоміченою у начальства. Можете розраховувати на премію або надбавку до зарплати. Не поспішайте витрачати отримані гроші, подумайте, як ними краще розпорядитися. Складіть список усього, що вам заважає досягти фінансового успіху, і постарайтеся усунути негативні фактори.

Уникайте тривалих перекурів і порожньої балаканини на робочому місці. Навіть невеликі паузи вибивають з колії і заважають досягти результату. Знайдіть час для набуття нових знань і навичок, без цього неможливо вибудувати хорошу кар'єру. Початок року буде особливо вдалим для людей, зайнятих юридичною та викладацькою діяльністю.

Здоров'я

Святкові застілля можуть не найкращим чином позначитися на вашому здоров'ї. Бажано провести чистку організму за допомогою полегшеної дієти або добового голодування. Період добре підходить для формування корисних звичок. Спробуйте робити вранці комплекс вправ, проводьте заняття в басейні або спортзалі 2-3 рази на тиждень.

Організуйте правильний розпорядок дня, щоб ви могли відновлюватися після напруженої роботи. У поєднанні зі збалансованим харчуванням ці заходи допоможуть стати бадьорішими та енергійнішими. Уникайте стресів, що мають руйнівний вплив на організм.

Близнюкам властиво нехтувати своїм здоров'ям. Вони можуть із високою температурою займатися поточними справами, не помічати нежитю, сідати за кермо після безсонної ночі. Я раджу людям цього знака берегти ресурси і не порушувати техніку безпеки.

Рак

Ставтеся до будь-яких випробувань як до перевірки на міцність. Якщо зараз не здастеся, доля піднесе вам приємний сюрприз.

На самому початку лютого 2024 року Ракам дуже важливо чітко усвідомити свої цілі. Не зробивши цього, ви розгубитеся і почнете кидатися з боку в бік. Вибрати основний напрямок руху вам буде найпростіше 1-2 лютого, у дні перебування Місяця в знаку Риби. Не лякайтеся, якщо спочатку щось піде не так. Згодом ситуація вирівняється, і ви без перешкод зможете отримати те, про що давно мріяли.

Сприятливі дні для Рака в лютому 2024 року: 1, 9, 13, 18, 28.

Несприятливі дні: 4, 8, 10, 22.

Гороскоп для Рака / фото ua.depositphotos.com

Що чекає на Раків у лютому 2024 року

Завдяки позитивному впливу планет у лютому 2024 року ви зможете ухвалити низку важливих рішень, які сприятливо позначаться на вашому житті. Не виключено, що ви побачите віщий сон і захопитеся читанням езотеричної літератури.

У першій декаді місяця сприятливе розташування Сонця й Урана зробить вас більш витривалими й наполегливими. У ці десять днів ви зможете з легкістю відстояти свою точку зору в будь-якій суперечці. Друга декада лютого пройде під впливом Венери. Цей час чудово підходить для того, щоб влаштувати собі другий медовий місяць.

В останню третину місяця життя перевірить вас на міцність. Через несприятливий вплив Плутона ви можете зіткнутися з низкою проблем. Якщо ви не злякаєтеся і гідно витримаєте випробування, то отримаєте від долі несподіваний і приємний подарунок.

Любовний гороскоп 

Не тисніть на партнера занадто сильно, не змушуйте його робити те, що йому не подобається. Пам'ятайте, деякий час він буде готовий терпіти, але потім несподівано вибухне і в найнеприємнішій формі висловить вам своє обурення. Причиною цього спалаху стане ретроградний Юпітер, що перебуває в сузір'ї Лева. Щоб уникнути подібного конфлікту, не обмежуйте свободу коханої людини, не мучте її підозрами, не заважайте займатися улюбленими справами.

Романтичне знайомство цього місяця не подарує багато радості. Спочатку новий партнер здасться вам більш ніж привабливим, але вже досить скоро з'ясується, що недоліків у нього набагато більше, ніж переваг. Якщо ви не хочете шкодувати про зроблене, не вступайте в нові стосунки хоча б до початку останньої декади лютого і в жодному разі не пускайтеся в авантюри 10-го числа.

Гроші та кар'єра

Фінансове становище Раків у лютому 2024 року обіцяє бути цілком сприятливим. Не виключено, що на самому початку місяця вам виплатять хорошу премію або підвищать заробітну плату. Продумайте заздалегідь, як ви витратите отримані кошти. Зірки радять витратити більшу їхню частину на навчання, купівлю необхідних у господарстві речей або подарунки найближчим людям. 

В останні дні лютого ви вирішите випробувати нові методи роботи, але, на жаль, інші члени колективу не захочуть вас підтримати. Не засмучуйтеся і не сипте докорами. Почніть втілювати свої плани в життя самостійно. 

Здоров'я 

У першу декаду лютого особливо результативними будуть процедури зі зміцнення волосся - запишіться в перукарню або самостійно зробіть живильну маску. 5 і 6 лютого, коли Місяць перебуватиме в знаку Тельця, особливо вразливим стане хребет, тому постарайтеся не піднімати важких предметів і знизьте фізичні навантаження. 8 лютого у вас загостриться інтуїція і, можливо, виникне відчуття сильної тривоги. Щоб зняти емоційне напруження, влаштуйте вечір ароматерапії.

У другій декаді місяця ваш імунітет буде ослаблений, а тому велика ймовірність застудитися. Не виключено загострення хронічних хвороб. Щоб підтримати організм, додайте в раціон продукти, що містять вітамін С - лимон, капусту, щавель, шпинат, апельсини тощо.

В останній тиждень цього періоду Сонце перейде в сузір'я Риби. У цей час проявляйте особливу обережність, приймаючи новий лікарський препарат, також уважніше поставтеся до вибору косметики і засобів особистої гігієни. Така передбачливість допоможе уникнути алергії. 15 лютого відмовтеся від занять спортом і постарайтеся не перевтомлюватися на роботі.

Лев

Відкрийте себе для чогось нового, незвіданого. Дозвольте змінам увійти у ваше життя.

У дні Місяця, що зростає, вам буде складно ухвалювати важливі рішення і чинити опір тиску, що чиниться. Проте постарайтеся знайти в собі сили для боротьби з обставинами, інакше ви ризикуєте потрапити в неприємну ситуацію. За підтримкою звертайтеся до старих друзів. Зараз вони охоче нададуть вам як психологічну, так і матеріальну допомогу.

Сприятливі дні для Лева в лютому 2024 року: 3, 8, 15, 21, 24.

Несприятливі дні: 1, 7, 19, 26.

Гороскоп для Лева / pixabay.com

Що чекає на Лева у лютому 2024 року

Завдяки впливу Юпітера, Сонця і Місяця перша декада лютого буде сповнена яскравих подій. Однак несприятливе розташування Марса в знаку Риб застерігає Львів не робити необачних вчинків і не вплутуватися в авантюри. 8 і 9 лютого у вас може виникнути конфлікт із родичкою жіночої статі. Не переходьте на підвищені тони й уникайте різких висловлювань.

На початку другої декади місяця більше уваги приділяйте дітям. Сприятливий вплив Меркурія дасть вам можливість встановити з ними по-справжньому довірливі стосунки. З 10 по 15 лютого ви будете з легкістю засвоювати нову інформацію. І якщо ви давно хотіли записатися на освітні курси, то саме час втілити цю мрію в життя.

19-го числа через напружений аспект між Ліліт і Місяцем вас можуть охопити помилкові сумніви і страхи. Нічого не бійтеся: удача на вашому боці. І якщо ви планували на цей день важливий захід, не відмовляйтеся від його проведення. В останню декаду лютого 2024 року, на аспекті Венери і Сатурна, ви можете дещо переглянути свої погляди на життя. У цей період у вас з'являться нові пріоритети і цілі.

Любовний гороскоп 

Партнер, стосунки з яким зав'язалися недавно, розповість вам про себе багато нового. Однак справжні його переживання так і залишаться для вас таємницею за сімома печатками. Виною подібної скритності стане Сонце, яке не вийде зі знака Водолія аж до третьої декади лютого.

Левам, які перебувають у шлюбі, варто виявити неабияку частку терпимості. Нехай партнер говорить дурниці і робить необачні вчинки. Давайте йому поради, але в жодному разі не нав'язуйте своєї думки, особливо в грубій формі. Імовірно, 22 лютого, вам захочеться розставити всі крапки над "i". Не йдіть на поводу у цього бажання, якщо не хочете опинитися втягнутими в затяжну сварку.

Гроші та кар'єра

У першій половині місяця не давайте колегам жодних обіцянок. Якщо ви почнете кидати слова на вітер, то дуже швидко здобудете репутацію людини ненадійної. 24 і 25 лютого, під час перебування Місяця в знаку практичного Козерога, уникайте спілкування з людьми, які мають високу зарозумілість. Заради забави вони можуть втягнути вас у безглузде змагання, яке ви неодмінно програєте.

Левам, які обіймають керівні посади, не варто бути надмірно суворими. Жорстко критикуючи підлеглих, ви не досягнете нічого доброго. Боячись припуститися помилки, працівники перестануть проявляти ініціативу, внаслідок чого продуктивність праці різко впаде. Що б не сталося 10 лютого, не влаштовуйте публічного "розбору польотів". Тільки дозвольте собі розрядитися подібним чином, і ваш авторитет різко впаде.

Здоров'я 

Перша декада лютого пройде під впливом Нептуна і Чорного Місяця, які обдарують вас чудовим настроєм і прекрасним самопочуттям. Енергії буде так багато, що ви будете готові перевернути гори. 10 і 11 лютого, коли Місяць перебуватиме у знаку Рака, ви станете надто вразливими й образливими, а це може негативно позначитися на нервовій системі і призвести до спазмів шлунка. Щоб уникнути подібного нездужання, зведіть до мінімуму спілкування з оточенням, а краще проведіть ці два дні на самоті.

Друга декада місяця підходить для профілактики хвороб органів зору - хоча б 10-15 хвилин на день робіть гімнастику для очей. Якщо ви працюєте за комп'ютером, через кожні дві години закривайте очі на одну-дві хвилини. Вживайте більше молочних продуктів і моркви, адже вони містять вітаміни, що зміцнюють зір.

19 і 20 лютого 2024 року підходять для відвідування перукарні та масажного кабінету. Після 21-го числа на вас посилиться вплив Марса. Це чудовий час, щоб записатися у фітнес-клуб або спортзал. Однак період із 26 до 28 лютого може виявитися травмонебезпечним. Будьте гранично уважні в ці дні, щоб уникнути ударів і пошкоджень.

Діва

Головне завдання народжених під знаком Діви на лютий 2024 року - не забувати, що дипломатія це запорука успіху в будь-якій справі, а тонкого мистецтва компромісів можна навчитися.

Гороскоп для Дів / pixabay.com

Що чекає на Дів у лютому 2024 року

Діви в лютому 2024 року можуть зіткнутися з необхідністю проявляти гнучкість, що не властиво це земному знаку.  Запорука успіху в останній місяць зими - осягнення нового, а в здатності до навчання Діви не знають собі рівних.

Ви будете схильні говорити людям правду прямо в очі, не замислюючись про те, що вони відчувають, у період з 1 по 12 лютого, коли ви потрапите під вплив Марса. Мало кому припаде до душі така нетактовна поведінка. Щоб уникнути великих сварок, намагайтеся стримувати себе. Щоразу, перш ніж озвучити щось неприємне, уявляйте себе на місці тієї людини, якій ви вирішили висловити свою думку.

6 і 7 лютого - несприятливі дні для придбання домашньої тварини. Налагодити стосунки з новим улюбленцем навряд чи вдасться, він завдасть вам багато клопоту, тож ви будете дуже розчаровані, про що попереджає Місяць, який напружено аспектирует ваш знак.

Бажання культурно збагатитися з'явиться в період з 13 по 22 лютого, коли на вас почне впливати Венера. Це сприятливий час для відвідування концертів, виставок, театральних вистав та інших подібних заходів. Якщо не хочете виходити з дому, читайте художню літературу.

Не віддавайтеся порожнім мріям наприкінці місяця. Хочете домогтися поставлених цілей? Дійте! Проявіть завзятість, наполегливість і рішучість. 23 або 24 лютого ви можете заручитися підтримкою друзів, якщо, звісно, відчуєте в цьому необхідність.

Любовний гороскоп 

Перший тиждень лютого потішить Дів потенційними можливостями і відчуттям своєї всемогутності у сферах особистих стосунків, але наприкінці тижня, якраз на вихідні дні, в інтимне життя втрутиться негативний вплив Місяця. Найімовірніше, партнери самотніх Дів засмутять невідповідністю тому ідеалу, який намальований у глибині душі. Розчарування - найсильніший удар по стосунках, а тому постарайтеся відволіктися від предмета серцевих устремлінь. Поверніться до нього після 9 числа.

Уже з 12 лютого ви ввійдете під позитивний вплив Венери, і тут зросте ймовірність отримати цікаві запрошення для спільних походів у кіно, кафе та інші розважальні заклади. Не відмовляйтеся від задоволення, оскільки ваша привабливість буде особливо сильною аж до 21 лютого.

На сімейних Дів у лютому чекають численні клопоти для вирішення побутових питань і зміцнення здоров'я. Зверніть увагу на чоловіка і найближчу рідню. Багато в чому вони здатні надати посильну допомогу, але роблять це недостатньо лише через те, що звикли до вашого лідерства і не хочуть ущемити вашу гордість. Стримайте міць зарозумілих висловлювань щодо їхніх здібностей. Результати приємно здивують.

Гроші та кар'єра

У лютому 2024 року завдяки впливу планет звична прямота і безкомпромісність Дів набудуть гіпертрофованих форм. Аж до 12 лютого ви забудете про будь-яку дипломатію. Не позаздриш тим колегам, які потраплять під приціл ваших суджень.

Перші два робочі тижні лютого постарайтеся уникати спілкування з начальством. Ваша відвертість може призвести до непоправних наслідків. Тільки з 15 лютого, ви матимете можливість врівноважено співвідносити силу своїх слів із необхідністю ними смітити. Позначиться заступництво Юпітера, яке починає впливати на Меркурій, 12 числа, і триватиме до 24 лютого. У цей період позитивні сторони вашої непохитності проявляться у вигляді поваги з боку колег і тих товаришів по службі, з якими є спільні інтереси.

Дівам, які діють у вільному бізнесі, є сенс використовувати лютий для досягнення поставлених раніше цілей. Пробивні здібності, підкріплені твердою волею, виведуть вас на вигідні позиції.

Здоров'я

Присвятіть період із 1 до 11 лютого профілактиці захворювань нирок, а також лікуванню хронічних недуг сечовидільної системи, до чого сприяє ваш знак Венера. Вам слід виключити з раціону гострі, солоні та жирні страви, намагатися пити більше рідини. З напоїв найкориснішими виявляться зелений чай і газована вода. Якщо ви хочете проконсультуватися з фахівцем, звернутися до нього слід 7 або 8 лютого.

Для гарного самопочуття в період із 13 до 21 лютого, який пройде під впливом Марса, потрібно частіше бувати на свіжому повітрі. Блукайте засніженими вуличками, вирушайте на лижні прогулянки, відвідуйте відкриті ковзанки тощо. якщо ви палите і хочете позбутися цієї звички, то в зазначений період шанси подолати залежність високі.

Терези 

Економте сили для відпочинку! Лютий вимагатиме від Терезів працьовитості, яку краще спрямувати в питання особистого життя. Виробничі справи нікуди не підуть, а душевний стан і стосунки з близькими становлять набагато більшу цінність тривалого набуття.

Сприятливі дні в лютому: 1, 2, 10, 11, 28.

Несприятливі дні: 5, 6.

Гороскоп для Терезів / ua.depositphotos.com

Що чекає на Терезів у лютому 2024 року

У вас може виникнути конфлікт у період із 1 до 8 лютого з кимось із близьких друзів через те, що ця людина заздрить вам. Імовірно, вона вважає, що ви не заслужили багато чого з того, що маєте. Вам вирішувати, чи варто терпіти таке ставлення до себе, чи розсудливо поставити крапку і розірвати таку дивну дружбу. Але врахуйте: навіть якщо ви пробачите свого приятеля, в не настільки віддаленому майбутньому він може вам сильно нашкодити, про що попереджають Ліліт і Плутон.

Ви можете домогтися феноменальних результатів, якщо діятимете послідовно і розважливо, до чого в період з 10 по 20 лютого закликає Сатурн. Заздалегідь прораховуйте кожен свій крок. Уникайте ризикованих дій. Якщо голоси розуму і серця не збігаються, прислухайтеся до першого, тому що інтуїція в зазначені дні буде слабкою.

Оскільки в період з 21 по 28 лютого ви опинитеся під хорошим впливом Меркурія, ви відчуєте потяг до нових знань. Можете зайнятися навчанням як самостійно, так і записатися на відповідні курси. Навчання принесе вам одне суцільне задоволення.

Якщо в останній зимовий день вам надійде пропозиція відвідати вечірку або інший розважальний захід, не відмовляйтеся, підказує нічне світило.

Любовний гороскоп

Керована Терезами Венера перебуває в Козерозі, утворюючи поєднання любові з працьовитістю і протегуючи довгостроковим стосункам. За винятком першої декади, коли не є винятком деструктивне втручання Плутона в інтимне життя Терезів, весь лютий сприятливий для представників цього знака.

Поліпшення стосунків торкнеться не тільки подружжя, а й близьких родичів. Навіть якщо не вдалося уникнути конфліктів із ними, то після 11 числа ви можете завершити суперечки, згладити непорозуміння. Друга половина лютого підходить для сімейного відпочинку.

Самотнім Терезам не слід очікувати серйозних змін. Імовірність нових знайомств не зникла зовсім, але для їхнього позитивного розвитку потрібен час. Швидкоплинні романи не в пошані у вашої небесної покровительки, поки вона в парі із Сатурном, але присутність ретроградного Меркурія з 1 до 7 лютого може спровокувати повернення ваших колишніх.

Гроші та кар'єра

Початок лютого для Терезів пов'язаний із впливом ретроградного Меркурія, тому не слід будувати грандіозних планів. З 1 по 3 число Марс продовжує рух Козерогом, змушуючи вас уникати повного завантаження. 4 лютого, ситуація зміниться, і Терези зможуть працювати на повну силу. До того ж із 7 лютого, почне наростати підтримка з боку Урана і Сатурна, яка досягне максимуму до 9 числа і триватиме до 18-го.

Потребу у відпочинку і розвагах безпечно задовольнити у дні, 12, 13, 19 і 20 лютого, і вже тут відпочивати на повну, не побоюючись за вплив свят на роботу. Найбільший успіх очікує на представників знака, чия діяльність пов'язана з творчістю.

Стабільне матеріальне становище Терезів буде забезпечено впливом Меркурія, який набуде чинності з 21 числа і триватиме до кінця місяця. Якщо ви замислювалися раніше про зміну роду діяльності, то саме останній тиждень лютого дасть змогу не йти в порожнечу, а підібрати варіант роботи, придатний для самореалізації.

Здоров'я

Заняття спортом і фізкультурою не рекомендовані вам у перший тиждень лютого, на що вказує дисгармонійно розташований Марс. Не потрібно боротися з апатією, що охопила вас у цей період. Краще відпочиньте, хоча б дозвольте собі спати не менше 8 годин на добу.

У вас не виникне проблем зі здоров'ям у період із 9 до 19 лютого, який пройде під захистом планет із дружнього знака Водолія. Не бійтеся відвідувати місця великого скупчення людей і за необхідності лікувальні установи. Однак ви можете дійсно перейнятися проблемою зайвої ваги, почати вживати різні біологічно активні добавки або пити спеціальні чаї для схуднення. Не потрібно використовувати ці методи боротьби з ненависними кілограмами, щоб уникнути серйозних проблем зі здоров'ям. Краще запишіться в танцювальну студію. Заняття танцями допоможуть вам швидко досягти результату.

Пора привести своє волосся до ладу, про що наприкінці місяця нагадує Венера. Якщо у вас є серйозні проблеми, відвідайте трихолога або дерматолога. Якщо просто хочете перетворень, запишіться в перукарню. Вам також будуть корисні домашні процедури по догляду за волоссям, де потрібно використовувати кисломолочні продукти.

Скорпіон

Наповнюйте життя інтересами! У лютому професійні та життєві здібності Скорпіонів не тільки отримають поживу для розвитку, а й виведуть вас на нові висоти. Відкиньте те, що не викликає живого інтересу. Місяць обіцяє бути багатим на захопливі завдання для інтелекту і на цікаві головоломки долі. Ваша самооцінка зросте завдяки талантам і заслуженим перемогам.

Сприятливі дні в лютому 2024: 4, 5, 12, 13.

Несприятливі дні: 7, 8.

Гороскоп для Скорпіонів / ua.depositphotos.com

Що чекає на Скорпіонів у лютому 2024 року

Звертатися в банк і кредитні організації можна в період із 1 до 9 лютого, який пройде під впливом Плутона. Вам можуть зробити вигідну пропозицію. Якщо у вас є кредит або іпотека, спробуйте звернутися до банку з метою поліпшення умов. Висока ймовірність того, що співробітники підуть вам назустріч.

Друга третина місяця виявиться напруженим періодом, коли справ буде багато. Однак якщо ви виявите завзятість і організованість, то зумієте успішно з ними впоратися, що підказує Марс, який активізує ваш знак. Вам може завадити тільки перфекціонізм, адже займатися поліпшеннями можна до нескінченності. Не потрапте в пастку своїх високих стандартів.

Ви станете турботливими і милосердними в період з 19 до 28 лютого, про що говорять планети з дружнього знака Риби. Не дивно, що люди стануть тягнутися до вас. Приготуйтеся до того, що вам доведеться вислуховувати чужі проблеми. Не бійтеся озвучувати свою думку і давати поради: вони виявляться доречними і можуть допомогти. Якщо втомитеся від задушевних бесід, візьміть тайм-аут. І проведіть хоча б один день вдома за читанням книжок або переглядом улюблених серіалів. 26 і 27 лютого якраз підходять для такого відокремленого дозвілля, підкреслює нічне світило.

Любовний гороскоп

Самотні Скорпіони в лютому перебуватимуть на піку привабливості. Місяць обіцяє безліч знайомств, зокрема й віртуальних. Практично весь лютий підходить для того, щоб перевести їх у реальні, призначити зустріч тому, з ким ви перебували тільки в листуванні. Успіх у пошуках партнера неминучий, але надмірна нерозбірливість в особистих зв'язках не приведе ні до чого хорошого. Слід мати на увазі, що чарівного і стрімкого ентузіазму недостатньо для побудови серйозних стосунків.

Сатурн, що впливає на Скорпіонів із 1 до 10 лютого, застерігає від надмірного домінування над партнером, що більшою мірою стосується представників цього знака, які перебувають у сформованих стосунках.

Сімейні Скорпіони на початку місяця відчують потяг до протилежної статі. Сатурн рекомендує поводитися акуратніше, тому що ваша половинка не завжди байдужа до вашого флірту зі сторонніми. З 19 лютого зросте ваша відповідальність за дім і сім'ю, що зумовлено впливом Нептуна на водні знаки. Водночас Юпітер підтримає починання щодо поліпшення побуту.

Гроші та кар'єра

Перебування Марса в сузір'ї Козерога додасть Скорпіонам на початку лютого бойового настрою. Їхні амбітність і цілеспрямованість будуть спрямовані на підвищення професійного рівня. Особистий інтерес у результаті справи виявиться значнішим, ніж похвала або матеріальні заохочення.

Другий покровитель Скорпіонів, Плутон, не залишить вас поза увагою з 1 по 9 лютого, обіцяючи успіхи з фінансового боку. Однак у ці ж дні слід побоюватися виробничого травматизму, зумовленого впливом Місяця на водну стихію знака.

Починаючи з 11 лютого навантаження здасться надмірним - і деякі Скорпіони відчують потребу у змінах. Надлишковий вплив Урана може тимчасово позбавити представників цього знака інтересу до основної роботи, але вже з 21 числа, набуде чинності Юпітер.

Його вплив мобілізує ваш інтелект, а все наносне поступиться місцем чіткому розумінню планів і пріоритетів. Як бонуси можливі такі сюрпризи, як протекція керівництва або вдале злиття бізнесу.

Здоров'я

Вам слід зайнятися профілактикою захворювань опорно-рухового апарату в період з 1 по 10 лютого, який пройде під впливом Сатурна. Додайте у свій раціон такі продукти, як риба, горіхи, молоко тощо, оскільки вони містять достатню кількість кальцію.

7 і 8 лютого, коли Місяць опиниться в протилежному вашому знаку, - травмонебезпечні дні.

Навіть якщо у вас є ознаки недуги, не слід звертатися до лікаря в період з 12 по 19 лютого. Через негативний вплив Сонця й Урана ви ризикуєте потрапити до недовірливого фахівця, який призначить вам купу малоінформативних аналізів. Дочекайтеся закінчення зазначеного періоду.

Адаптивні можливості організму посиляться, ви станете гнучкішими, тож ваш організм зможе легко підлаштуватися під будь-які нові умови в період з 20 по 28 лютого. Це сприятливий час для подорожей, а також участі у фізкультурно-оздоровчих заходах і спортивних змаганнях.

Стрілець

Станьте справжнім Цезарем! Трудова та інтелектуальна насиченість лютого змусить Стрільців проявити диво працездатності. Не дивно, що до кінця місяця можна буде полегшено зітхнути і підрахувати можливі доходи. В активі мають опинитися і знайдені під час лютого ділові знайомства.

Сприятливі дні в лютому: 5, 6, 15, 16.

Несприятливі дні: 10, 11.

Гороскоп для Стрільців / ua.depositphotos.com

Що чекає на Стрільців у лютому 2024 року

Настрій у період із 1 по 10 лютого можуть затьмарити дрібні невдачі. Не зосереджуйте на них свою увагу, інакше ви поринете в безплідні й безглузді роздуми, намагаючись зрозуміти справжню причину проблем, що виникли в житті, і застрягнете на місці, чого й домагається Чорний Місяць. Вам потрібно рухатися вперед, щоб втілити свої мрії в реальність.

Ви почнете випромінювати впевненість і оптимізм у період з 12 по 21 лютого, який пройде під сприятливим впливом Меркурія. Не дивно, що ви без зусиль зможете переконати іншого в чому завгодно і легко обіграєте опонентів. Однак не ігноруйте відмінну від вашої думку. Прислухайтеся до співрозмовників. Якщо вони дивляться на те, що відбувається інакше, це не означає, що вони не мають рації. Імовірно, вони дивляться під іншим кутом, і якщо ви наслідуватимете їхній приклад, то побачите нові способи вирішення старих проблем.

Непросто складатимуться стосунки з домочадцями, адже період із 22 до 28 лютого пройде під впливом планет четвертого поля вашого гороскопа. Конфлікти можуть спалахувати на рівному місці. Намагайтеся контролювати свої негативні емоції.

Любовний гороскоп

Зайнятість Стрільців на початку лютого практично не залишає сил на романтичні наміри. Нові знайомства і романи в житті самотніх представників цього знака вірогідні, але відбуватимуться вони не за вашою ініціативою, а брак часу загрожує розчаруваннями. Відкладіть амурні справи на другу половину місяця. Починаючи з 18 числа під впливом Урана, який став у позитивний аспект із Юпітером, ваша інтуїція знайде бронебійну силу і допоможе відокремити гідних претендентів від порожньої породи.

З 11 числа з'явиться можливість приділити більше уваги інтимній сфері. Експерименти, що розкривають чуттєвість, найпродуктивніше складуться у тих Стрільців, які мають постійну пару.

Вплив Нептуна більшою мірою позначиться на сімейних Стрільцях і проявиться з 21 лютого. Головним заняттям до кінця місяця стане розробка фінансових планів. Грамотний розподіл бюджету для великого придбання або планування відпустки вимагає нарад із близькими.

Гроші та кар'єра

З 1 лютого Меркурій рухається по прямій, допомагаючи Стрільцям працювати в режимі багатозадачності, для чого їм доведеться активно вдосконалюватися. Зіпсувати позитивний настрій можуть дрібниці, зумовлені місячним впливом, який триватиме до 10 числа.

Не варто драматизувати ситуацію, оскільки з 11 лютого вогняна стихія Стрільця отримає підтримку Сонця. Відкриються значні фінансові перспективи. Можна працювати і за двох, якщо праця гідно винагороджується.

18 лютого Юпітер складе секстиль з Ураном, підвищуючи сприйнятливість та інтуїцію. Активна взаємодія з колегами та участь у колективних заходах, що стосуються суспільного життя, дасть шанс зав'язати корисні соціальні зв'язки. Аж до кінця місяця висока ймовірність відряджень. У будь-якому разі ділова активність Стрільця буде пов'язана з рухом та інформацією.

З 25 числа Стрільцям рекомендується скоротити грошові витрати, виходячи з тієї обставини, що незабаром кошти знадобляться для здійснення дійсно значних покупок.

Здоров'я

Під час лікування будь-якої недуги вам краще використовувати методи нетрадиційної медицини, принаймні в перший тиждень місяця, до чого закликає Хірон.

Період з 9 до 19 лютого - прекрасний час, коли ваш фізичний і душевний стан буде на висоті, що підкреслює денне світило. У вас може виникнути бажання навчитися танцювати або всерйоз зайнятися фітнесом. Обов'язково збережіть цей порив душі, але збільшуйте навантаження поступово, щоб уникнути збоїв у роботі організму.

Або 15 лютого вирушайте на лижну прогулянку. Ви чудово і з користю для здоров'я проведете час, про що говорить Місяць, який добре впливає на ваш знак.

Закладеність носа в період з 21 по 28 лютого швидше свідчитиме про розвинену алергію, ніж про початок застудного захворювання, підказує Нептун. Тому, перш ніж записуватися до лікаря, проведіть ретельне прибирання у квартирі, позбудьтеся сміття і пилу, зокрема речей-пилозбірників. Якщо ніс усе одно буде закладений, зверніться до отоларинголога. До того ж найбільш сприятливі дні для консультації - 24 і 25 лютого, коли ви потрапите під захист нічного світила.

Козеріг

Зустрічаємо небесних гостей! Стабільна картина усталених цінностей і непорушної внутрішньої константи в лютому знайде динаміку дивовижних змін. Причина тому одна - тимчасовий прихід двох планет у зодіакальне поле Козерога. У той час, як Марс підштовхує до нових трудових успіхів, Венера заявляє свої права на особисте життя. Скористайтеся їхнім потужним впливом!

Сприятливі дні в лютому 2024: 7, 8, 17, 18.

Несприятливі дні: 12, 13.

Гороскоп для Козерога / pixabay.com

Що чекає на Козерогів у лютому 2024 року

Урізноманітнити сірі будні закликає Венера, яка активізує ваш знак у період з 1 по 11 лютого. Почніть відвідувати різні культурно-розважальні заходи, виставки, театральні вистави тощо. Якщо у вас є творчі здібності, візьміть участь у конкурсі талантів.

Вам захочеться якнайшвидше домогтися поставленої мети, проте обставини не дозволять цього зробити на тижні з 12 по 18 лютого. Не здавайтеся, а проявіть терпіння і гнучкість, що підказує Хірон, який впливає на ваш знак. Дозвольте несприятливим зовнішнім чинникам самоусунутися, після чого зробіть повторну спробу.

Близьким родичам, особливо підліткового віку, знадобиться ваша підтримка 17 і 18 лютого. У ці дні не занурюйтеся з головою в справи.

Зайнятися розв'язанням важливого і складного майнового або фінансового питання можна в дні місяця, що залишилися, коли ви потрапите під вплив Плутона й Урана. Причому вам бажано звернутися за консультацією до юриста, нотаріуса або іншого подібного фахівця, який дасть вам слушну пораду. А 26 і 27 лютого - відповідні дні для отримання онлайн-консультації, що підтверджує нічне світило.

Любовний гороскоп

Венера, яка прийшла в гості, відкриває яскраві перспективи перед самотніми Козерогами. Період із 1 по 11 лютого дуже зручний для зустрічей і нових знайомств. Майте на увазі, що Венера в Козерозі протегує довгостроковим стосункам, а тому набуття любові передбачає повагу до почуттів партнера.

Заступник Козерогів Сатурн продовжить домінувати в побудові міжособистісних зв'язків. Парам, які встигли вкоренитися у своїх почуттях, доведеться піклуватися й приділяти увагу одне одному. Терпіння і поступливість будуть особливо актуальними з 12 лютого, коли вплив Хірона посилить необхідність душевної близькості.

Сімейним Козерогам лютий обіцяє багато приємних моментів, але без активної уваги до половинки не обійтися. Романтика не впаде з неба, навіть якщо ваш шлюб зі стажем. Рухаючись разом, спрямуйте зусилля на підтримку рідних людей, особливо представників молодшого покоління. Вони як ніколи потребують не тільки вашого розуміння, але, можливо, і фінансової допомоги.

Гроші та кар'єра

Лютий зустрічає двох небесних гостей у сузір'ї Козерога. Марс і Венера чинять спільний вплив на представників цього знака, роблячи їх активнішими і значнішими одночасно.

Вплив Марса найсильніше проявиться з 1 по 8 лютого, посилюючи такі якості, як відповідальність і цілеспрямованість. Ретельність Козерогів дійде до педантизму і перфекціонізму. Ті, хто обіймають керівні позиції, зважать на себе вище звичайного, чим заслужать повагу підлеглих і колег.

Природним продовженням такого настрою стане безсумнівний фінансовий успіх, прикмети якого почнуть відчуватися вже в другій декаді, починаючи з 10 лютого. Матеріальний успіх супроводжуватиме Козерогів у будь-яких починаннях завдяки впливу Сонця, яке перебуває в цей час у 2-му домі.

21 лютого, і до кінця місяця Козеріг опиниться під царственим впливом Юпітера. Вітаються великі інвестування, які допоможуть примножити капітали.

Здоров'я

Ви будете надійно захищені від недуг, травм і поганого настрою, про що в період з 1 до 8 лютого говорить Марс, який активізує ваш знак. Однак хтось із найближчого оточення може захворіти. Замість того щоб давати поради щодо лікування, умовте родича відвідати лікаря.

Ваше самопочуття залежатиме від того, з ким ви спілкуєтеся в період із 10 до 19 лютого, підказують місячні вузли, що впливають на ваш знак. Уникайте песимістів і намагайтеся потрапити в товариство оптимістів. Що позитивніше ви дивитиметеся на світ, то менший ризик захворіти. І, навіть якщо застудитеся, не сумуйте. Тоді захворювання мине швидко і майже непомітно.

Проблеми з травною системою можливі в період з 20 по 28 лютого, який пройде під впливом Юпітера. Причому вони будуть зумовлені не вашим харчуванням, а вашим психологічним станом. Розлад шлунка може статися на тлі серйозного конфлікту, участі у відповідальному заході тощо, тож потрапивши у стресову ситуацію, не нехтуйте заспокійливими засобами.

Водолій

Везіння сміливим! Ризик і сміливість виправдані, якщо є до чого прагнути. Підтримка з боку зоряних світил допоможе Водоліям у лютому здійснити найсміливіші починання, але до серйозних кроків слід готуватися заздалегідь. Зміщення акцентів у діловій сфері загрожує особистому життю відсутністю належної уваги, тому тут є сенс покластися на рідних і близьких.

Сприятливі дні в лютому 2024: 10, 11, 20, 21.

Несприятливі дні: 15, 16.

Гороскоп для Водолія / pixabay.com

Що чекає на Водоліїв у лютому 2024 року

Перше враження оманливе, про що в період з 1 по 8 лютого нагадує ваш знак Чорний Місяць. Перш ніж довіритися новому знайомому, спробуйте дізнатися про нього якомога більше, зокрема розпитавши ваших спільних друзів, якщо вони у вас є. Особливо обережними будьте з тим, хто намагається втягнути вас у фінансову авантюру.

Друга декада місяця - вдалий період, коли на вашому боці опиниться відразу кілька планет. На вас чекає багато цікавих подій і зустрічей. До будь-якого завдання в зазначені дні підходьте творчо. Що креативнішими ви будете, то швидше все вирішите. Однак не агітуйте інших наслідувати ваш приклад, їм може нашкодити така порада.

Покладайтеся тільки на себе, не чекайте, що інші прийдуть вам на допомогу в період з 19 по 28 лютого. І родичі, і друзі будуть зайняті вирішенням своїх проблем і їм буде явно не до вас.

Самотужки вам може бути важко, але якщо виявите завзятість, не здастеся, то подолаєте всі перешкоди, що підтверджує Сатурн, який впливає на ваш знак. 19 або 20 лютого подивіться мотивуючі фільми або ролики для підняття духу, до чого спонукає нічне світило.

Любовний гороскоп

Перший тиждень лютого, з 1 до 7 числа, потенціал як самотніх, так і сімейних Водоліїв буде сильно зміщений у бік від завдань особистого життя. Сімейні представники цього знака можуть відчути навіть охолодження в подружніх стосунках. Це зумовлено місячним впливом.

Вільним Водоліям є сенс вдатися до самоаналізу, а сімейним якраз навпаки - проявити вміння знаходити компроміси у спілкуванні з близькими людьми. Не слід ухвалювати радикальних рішень, особливо якщо вони продиктовані надмірною дратівливістю.

З 14 лютого на рухливу натуру Водолія вплине Меркурій, що прийде у ваше сузір'я, Самотнім випаде можливість стартувати до нових знайомств. Однак слід знати заздалегідь, що Меркурій здатний у будь-який момент повернути світ найнесподіванішим боком. Роман може виявитися і короткостроковим.

Водоліям, чиї стосунки з партнером ще не набули офіційного статусу, лютий не рекомендує поспішати зі шлюбом. Нехай ваші почуття спочатку подолають імовірні турбулентності.

Гроші та кар'єра

З 1 лютого Сонце здійснює транзит через Водолія, заряджаючи представників цього знака енергією і підстьобуючи до творчих дерзань. Лише наприкінці місяця воно перейде в сузір'я Риб, а до того часу є сили і можливості для багатьох важливих звершень. Сміливості вистачить навіть на кардинальні зміни. Проявляйте наполегливість, не приховуйте лідерських якостей, і ви отримаєте підтримку керівництва. Якщо ви вирішили, що можливості кар'єрного зростання з'являться на іншій роботі, то переходьте туди, де бачите більше перспектив.

З 14 лютого ви отримаєте підтримку Меркурія. Водолії, зайняті в комерції, наростять обороти і знайдуть багато нових корисних зв'язків.

18 лютого Уран, який керує Водоліями, утворює секстиль із Юпітером, завдяки чому підвищиться емоційна сприйнятливість до навколишнього середовища. Перенапруження від великої кількості справ і переживань можна зняти, влаштувавши собі повноцінні вихідні 19 і 20 числа. Вплив Юпітера позначатиметься до кінця лютого, а квадрат Урана з Меркурієм, що припадає на останні числа місяця, говорить про можливість назрілих виробничих конфліктів. Уникнути їх допоможуть останні вихідні лютого.

Здоров'я

Денне світило, що активізує ваш знак у період з 1 по 12 лютого, обіцяє вам прекрасне самопочуття. Ба більше, вам вдасться розкрити потенційні можливості свого організму, що допоможе подолати хронічну недугу.

Почуття втоми із 13 до 20 лютого буде зумовлене несприятливим впливом Урана на ваш знак. Не сприймайте це як прояв прихованої хвороби. Вам потрібно гарненько відпочити. Відновити, енергію вдасться за допомогою повноцінного сну, а також різних оздоровчих практик. 19 або 20 лютого вам рекомендується більше часу проводити на відкритому повітрі.

У період з 21 по 28 лютого вам буде корисно їсти шоколад, підказує Юпітер. Не бійтеся набрати зайві кілограми. Навіть якщо це станеться, ви їх швидко скинете.

Особливо похмурим ваш настрій може бути 21 і 22 лютого, коли нічне світило активізує недружній знак Скорпіона. У ці дні, крім шоколаду, вам слід провести розслаблюючий сеанс ароматерапії.

Риби

Будьте уважнішими до дрібниць! Загалом лютий буде сприятливим для Риб, якщо ви вчасно розберетеся з несуттєвими на перший погляд дрібницями. Не варто пускати долю на самоплив, щоб на своєму досвіді переконатися в правоті прислів'я: "диявол криється в деталях".

Сприятливі дні в лютому 2024: 12, 13, 22, 23.

Несприятливі дні: 17, 18.

Гороскоп для Риб / pixabay.com

Що чекає на Риб у лютому 2024 року

Не сидіть склавши руки в період із 1 до 10 лютого. Марс, що утворює сприятливий аспект до вашого знака, закликає проявити рішучість і сміливість. Причому вам зовсім не обов'язково обмірковувати кожен свій крок. Навпаки, дійте імпульсивно. Як не дивно, саме така стратегія приведе вас до довгоочікуваного успіху.

Налаштуватися на позитивний лад у період з 11 по 20 лютого закликає Венера, яка сприятливо впливає на вас. Шукайте хороше в усьому, що з вами відбувається. Вам у жодному разі не можна повертатися назад, копатися в минулому, інакше ви загрузнете в негативних спогадах, втратите мотивацію і опинитеся повністю дезорієнтованими.

13 і 14 лютого можна здійснювати будь-які великі покупки. Ви вдало виберете речі, а тому не бійтеся, що витратите гроші даремно, про що говорить гармонійно розташований Місяць.

Займаючи жорстку позицію, приготуйтеся до активного опору з боку інших, принаймні наприкінці місяця, коли буде сильним вплив Плутона на ваш знак зодіаку. Не чекайте, що опоненти здадуться під вашим натиском, а тому вам необхідно розсудливо міркувати і поводитися делікатніше. Шукайте компроміси, і ви знайдете рішення, яке однаково влаштує всі ворожі сторони.

Любовний гороскоп

Самотні Риби в лютому мають високі шанси на здобуття цікавих знайомств. Особливої привабливості Риби досягнуть до 11 числа, коли почне позначатися вплив Венери. Її прохід через Козерога і взаємне розташування із Сатурном свідчать про те, що кохання зачекалося на вас у звичному, давно сформованому колі спілкування, але з прикрої випадковості досі ви його не помітили.

Тих Риб, у яких є пара, венеріанський вплив у ті самі дні, з 11 по 20 лютого, може призвести до конфліктів із партнером на ґрунті ревнощів.

Підставою для докорів стане бажання Риб проводити більше часу в спілкуванні з друзями. Намагайтеся спрямувати особисті мотиви вашої половинки в мирне русло. Схильність Риб до тонкої дипломатії підвищує ймовірність позитивного вирішення амурних непорозумінь.

Уміння домовлятися стане в пригоді і сімейним Рибам. З 21 лютого посилиться вплив Плутона. Здатність до компромісів стане запорукою успіху у стосунках із близькими.

Гроші та кар'єра

Лютий не особливо підходить і для великих задумів. У всякому разі, до його середини Рибам не слід починати нові проєкти. Інтерес до них згасне із 9 числа, через місячний вплив, а немає нічого сумнішого, ніж незавершене починання. Зате завдяки вдалому розташуванню Марса й активному Меркурію є сенс завершити купу справ, що накопичилися за попередній час. Обидві ці планети супроводжуватимуть Риб з 1 лютого і до середини місяця, даючи можливість упорядкувати колишні починання, закрити борги, виправити недоліки.

Уважно поставтеся до наданої можливості виконати те, що висіло на вас обтяжливими хвостами. Інакше в період з 14 числа, і до 17-го, старі скелети можуть "посипатися з шафи".

Знайдуться люди, готові отримати з цього користь, а керівництво спробує покласти на вас відповідальність за колишні гріхи.

Починаючи з 21 лютого, з переміщенням Сонця в перший дім робоча ситуація зміниться. Можуть відкритися перспективи, надійдуть привабливі пропозиції, а внутрішня духовна сила приведе Риб до штурму грандіозних висот. Остання декада лютого вигідна для глобальних поліпшень.

Здоров'я

Присвятіть профілактиці захворювань органів дихання початок лютого, що радить вашому знаку Меркурій. Для цього частіше провітрюйте приміщення і більше гуляйте.

Підвищене відчуття тривоги в період із 9 до 17 лютого буде зумовлене несприятливим впливом Чорного Місяця на ваш знак зодіаку. Причому зрозуміти причину свого напруженого стану вам навряд чи вдасться. Для розслаблення займайтеся медитаціями. Якщо не вмієте, то принаймні слухайте спокійні музичні композиції. Вам також можуть допомогти заняття аутотренінгом. А 12 або 13 лютого відвідайте масажний салон або перукарню, там ви зможете абстрагуватися від усіх проблем, що пригнічують вас.

Очікуйте на прилив енергії в період з 19 по 28 лютого, коли денне світило опиниться у вашому знаку. У зазначені дні ви почуватиметеся просто чудово. Однак 24 і 25 лютого можливі нетривалі болі в ногах, про що попереджає Місяць. Для їх зняття використовуйте спеціальні мазі.