Новий тиждень принесе Близнюкам успіх у стосунках з людьми / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень (з 2 по 8 жовтня). Діви зможуть перетворити своє життя на райську казку, а Водолії ризикують отримати пекельний струс. Що карти Таро обіцяють саме вам - розповість таро-гороскоп нижче.

Овен

Овнам варто чітко візуалізувати свої мрії. Плануйте кожний крок до успіху, а з четверга починайте діяти. У вас усе вийде, важливо лише підготуватися до боротьби за щастя.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям неймовірні пригоди. Вас буде "жбурляти" з боку у бік, сконцентрувати увагу на чомусь одному не вийде. Однак турбуватися не варто, цей тиждень не призначено для чогось важливого.

Відео дня

Близнюки

Новий тиждень принесе Близнюкам успіх у відносинах з людьми. Ви зможете легко привернути увагу людини, яка представляє для вас інтерес. Використовуйте це не тільки для любовних пригод, а й для досягнення успіхів на роботі.

Рак

Тарологи радять Ракам не боятися пробувати щось нове. Почніть тиждень з відпочинку і веселощів, а потім зосередьтеся на справах, які ви наполегливо ігнорували. У вас все вийде, важливо лише почати.

Лев

Левам варто навчитися слухати, що їм говорять оточуючі. Самовпевненість або спроби довести свою перевагу приведуть лише до краху. Будьте обережні, грозова хмара нависне над вами до кінця тижня.

Діва

Тарологи обіцяють Дівам райську казку. Ви забудете про усе, що заважало вам рухатися вперед і насолоджуватися життям. Розслабтеся і отримуйте задоволення, усе буде чудово!

Терези

Новий тиждень готує для Терезів цікаві можливості. Вам запропонують авантюру, яка спочатку може здатися дуже моторошною. Однак якщо ви ризикнете, то результат вас приємно здивує.

Скорпіон

Тарологи вважають, що для Скорпіонів найважливішою виявиться середина тижня. Приблизно з середи ви зрозумієте, як правильно діяти. І до вихідних ви точно будете знати, що робити далі.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям несподівані звістки. Ви можете дізнатися про те, що вам пощастило з непростим завданням. Все вирішиться, ніби за клацанням пальця, і це буде великим сюрпризом.

Козоріг

До кінця тижня Козероги можуть зрозуміти, що сильно втомилися. В один момент ви почнете злитися і зриватися на оточуючих. Однак якщо ви зробите перерву до того, як доведете себе "до ручки", криза обійде вас стороною.

Водолій

Тарологи радять Водоліям відмовитися від важливих переговорів і ділових зустрічей. Ви ризикуєте помилитися, виправити це буде непросто. Постарайтеся уникнути пекельного фіаско.

Риби

Початок тижня принесе Рибам приємні емоції. Однак після цього вам варто набратися терпіння і зайнятися рутиною. Не забувайте про друзів, вони допоможуть.

Вас також можуть зацікавити новини: