Формуються обставини, ситуації, події, що вимагають великих витрат енергії / samacharnama.com

В коридор затемнень, 13 червня відбувається з'єднання Марса і Нептуна, під впливом якого, стають активніше підсвідомі почуття і бажання, і потрібен суворий контроль за своїми думками і діями, щоб не піти по шляху ілюзій і фантазій.

Формуються обставини, ситуації, події, що вимагають великих витрат енергії. Посилюється схильність до прихованих таємниць і дій, але з'являються можливості для розвитку духовних здібностей, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Орієнтовані на внутрішній світ, ніж на зовнішній. Вам потрібно більше часу, щоб все обдумати і засвоїти інформацію. Витрачаєте багато часу, аналізуючи все те, що відчуваєте, виникає необхідність шукати різні шляхи, щоб знайти підхід до інших людей. Можуть виникати складнощі у взаєминах з ближнім оточенням, з братами і сестрами. Завдяки своїй внутрішній силі, ви здатні не реагувати на провокації і спокійно сприймати те, що відбувається. Відбуваються зміни у вашому безпосередньому оточенні, порадієте ви цим змінам, чи ні, залежить від ваших попередніх дій.

Відео дня

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку цього літа чекає неймовірна удача - астрологиТелець

Тиждень трансформації і перетворень в партнерстві. Ви заново даєте оцінку тим відносинам, в яких ви перебуваєте, і тим речам, які якийсь час представляли для вас велику цінність. З'являється багато турбот у сфері фінансів. Позики, кредити, виплати за депозитами, питання бізнесу, зав'язаного на загальному капіталі, приносять багато хвилювань і турбот. Гарний час для початку практик, спрямованих на особистісну трансформацію. Якщо ви планували духовну роботу — час настав. Можливі події з різних сфер, які дадуть в результаті серйозні і глибокі зміни.

Близнюки

Справи по роботі вирішуються повільно, але не варто переживати з приводу відсутності прогресу. Нехай все йде своєю чергою, не варто форсувати події, не починайте нових справ, але будьте уважні до дрібниць. Спокійно закінчуйте старі справи і дивіться в майбутнє з упевненістю. Спирайтеся на партнерів – в хорошій компанії ви швидко прийдете до успіху. Стан справ в грошовому плані залежить від здатності домовлятися, шукати компроміс, підлаштовуватися і вибудовувати взаємини. Друзі, романтичні партнери і дружини, бізнес-партнери і конкуренти, взаємини з ними, приносять вам життєві уроки.

Рак

Змінюється ваш звичний розпорядок дня, можуть змінитися обов'язки на роботі, стосунки з начальством або підлеглими. виникнути справу або заняття, що вимагає особливої уваги до деталей, зосередженості. Збільшується ймовірність допустити помилки в справах або взаєминах, що може завдали шкоди вашій фінансовій сфері. Вдалий час оздоровчих заходів, занять питаннями загального самопочуття, профілактики, курсу масажу. Якщо є шкідливі звички, за бажання, ви легко позбудетеся від них.

Лев

Можливо початок нового творчого проекту, найкращим чином зможете проявити свою індивідуальність і отримаєте оцінку оточуючих. Можливо, доведеться проводити багато часу з дітьми або буде багато роботи, пов'язаної зі школярами та підлітками. Можливо, це буде і якусь справу або проблема, пов'язана з дітьми, її рішення. Можлива несподівана закоханість, раптом давній знайомий або знайома може викликати у вас романтичні почуття. Це час, коли збуваються деякі ваші давні мрії і надії.

Діва

Протягом щось наближається до завершення. Тиждень змін, які можуть торкнутися робочого колективу. Можливо, хтось з ваших близьких родичів змінить статус і це подія, значно вплине на всю сім'ю. Питання сім'ї будуть підняті у зв'язку зі зміною вашого соціального статусу. Або ви вирішите позбутися від нудної роботи в офісі, змінивши її на власну справу або роботу на дому. Піде на користь усамітнення, яке допоможе переоцінити особисті життєві орієнтири, правильно відкоригувати свої цілі.

Терези

Читайте такожВідомий астролог назвавши знаки Зодіаку, які розбагатіють вже цього літаАктивізує питання освіти, ви можете поміняти напрям, або відновити навчання, якщо з якихось причин змушені були призупинити навчальний процес. Курси підвищення кваліфікації, взаємовідносини з іноземними партнерами, а також необхідність розв'язати юридичні питання, приносять додаткові хвилювання. Можливо, ви виберете новий напрямок в кар'єрі, інший спосіб заробітку. Водночас, присутня деяка нерішучість, з-за цього важко завоювати прихильність своїх керівників і отримати повагу та кар'єрне зростання.

Скорпіон

Ваші таланти і здібності затребувані, що сприяє поліпшенню фінансового стану в результаті вигідного партнерства з тими людьми, яких ви знаєте вже давно. Змінюється рівень, способи або сфера заробітку. А можливо, ви, нарешті, купіть ту саму заповітну річ, на яку так довго відкладали. Питання, які піднімуться протягом тижня, пов'язані з питаннями грошей, повернення боргів, перегляду особистих цінностей або з визначення системи цінностей, тобто з того, що важливо для вас, мотивують і направляють ваші рішення.

Стрілець

Можуть відновитися і скластися взаємовигідні взаємини з давніми партнерами. Цей період підходить для вирішення старих суперечок, події минулого нагадують про себе. Виникає необхідність аналізувати причинно-наслідкові зв'язки у формуванні поточних ситуацій. Можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями, контрактами, зв'язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці і пропонувати його. Центр подій зміщується від вас до інших людей, особливо це відноситься до ваших шлюбним або діловим партнерам.

Козеріг

Вашу увагу може бути зосереджено на творчості, питаннями, пов'язаними з зарубіжжям та іноземцями, активізуються питання трудової діяльності. Якісь таємниці відкриються, щось проясниться і, нарешті, знайде чіткі рамки, визначиться. З'являється можливість впоратися з прихованими проблемами, подбати про незавершені справи. Ваша робота може зачіпати юридичні питання, переоформлення договорів, або їх завершення. Реорганізація свого робочого місця — ще одна потенційна сфера діяльності.

Водолій

Водолій – шукач істини, можете витрачати багато часу на безплідні пошуки, що призводить до розчарувань. Іноді можете дивувати людей своїми нереалістичними планами. Через що можете відчувати труднощі в тому, щоб порозумітися з іншими людьми, особливо в робочих ситуаціях. Якщо вам вдасться сконцентруватися, правильно оцінити свої перспективи, то зможете оригінальним способом виразити свою особистість. Не втрачайте можливості, щоб проявити свої здібності і отримати підтримку своїм ідеям.

Риби

Активізується все, що має відношення до кар'єри, репутації і вашому становищу в суспільстві. Підвищується ймовірність вступити на нове місце роботи, отримати нового начальника, перейти в інший відділ або відновити давній проект. Зміни в професійній діяльності можуть бути і не в кращу сторону, якщо перед цим вами були допущені серйозні помилки, і вирішувалося питання про вашу подальшу роботи в колективі. Для вас стає важливим те, що інші люди думають про вас. Діючи згідно з оцінками інших людей, ви ризикуєте забути про свої справжні бажання.