У середу чиїсь крила можуть бути обрубані, попередила астролог / фото flickr.com/lisbokt

Протягом наступного тижня – з 24 до 30 січня, варто підбити підсумки минулого року й побудувати плани, вже нікуди тягнути з цим.

У середу вранці, 26 числа, може бути неприємний настрій, у когось можуть бути обрубані крила, поділилася з УНІАН гороскопом на тиждень для всіх знаків Зодіаку астролог Юлія Погорельченко.

За її словами, до вечора неприємний настрій може згладитися.

Відео дня

Гороскоп на тиждень від астролога чого очікувати наступного тижня

Понеділок підійде для продуктивної діяльності. Можна зайнятися налагодженням контактів, згладжуванням всіх гострих кутів. Займіться фінансовими питаннями, в цей день можна побачити чітко картину стану фінансів. Енергія стає більш структурована, люди будуть зібрані та цілеспрямовані.

Вівторок – емоційно напружений день, високий рівень дратівливості, конфліктів, зростає підозрілість. Словесні перепалки, нерозуміння інших та себе – енергії цього дня.

Ранок середи чітко розставить пріоритети, межі, комусь обрубає крила. Настрій вельми неприємний буде. До вечора це може згладитися через якийсь творчий прояв, споглядання, малювання, спілкування з психологом, як мінімум – завдяки ванні з піною й запаленими поруч свічками.

Кінець тижня буде під егідою стаціонарної Венери. Нові знайомства, косметологія, зміни в зовнішності, великі фінансові угоди – все це під забороною.

Читайте такожДля одного знака Зодіаку розставання стає трагедією – астрологРанок четверга не ефективний, потім можна зайнятися рекламною діяльністю, навчанням. Важливо зберігати рамки й будь-яку діяльність вести чесно, без егоїзму і завищеного зарозумілості. Люди, які сильніші й авторитетніші, можуть обламати. 

П'ятниця – звичайний робочий день, який пройде ідеально за умови планування. День розширення свідомості, відкриття нових можливостей. Вечір може бути покритий ілюзіями та обманами.

Вихідні підійдуть для роботи, очищення простору, звичайного або магічного прибирання. Взаємодія між статями може бути як в плюс, так і в мінус. Краще проявити активність в домашніх справах, ніж сваритися з домочадцями.

З'єднання Меркурія й Плутона збільшує підозрілість, бажання докопатися до істини та уїдливість. Венера розгортається в прямий рух. 

Неділю краще провести в жіночому колективі. Бесіди будуть не стільки душевні, скільки продуктивні. Можливі зустрічі з робочих питань. Зростає ймовірність несподіваних поворотів подій, неординарної поведінки тих, хто поруч, нестандартних вчинків та рішень.

Раніше було складено гороскоп на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку. Астрологи спрогнозували, що цього року трьом зодіакальним представникам – Риби, Діва та Козеріг – варто очікувати колосального грошового успіху.

Вас також можуть зацікавити новини: