З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Відомий астролог Василиса Володіна назвала головних щасливчиків тижня за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Овен

У Овнів настає ідеальний час для очищення свідомості від усього негативного. Цей тиждень краще присвятити спілкуванню з приємними людьми, цікавим заняттям, хобі, розвагам. Це буде дуже важливий тиждень для Овнів, тому краще не збирати в собі образ, і тоді все вийде.

Відео дня

Діва

Для Дів цей період буде вдалий в любовній сфері. Період прекрасний для оновлення себе і свого оточення. Можна робити ремонт, перестановку меблів, купувати одяг. Також на цьому тижні багатьом Дівам вдасться знайти своє покликання, нове захоплення, роботу. Всім, хто перебуває в шлюбі, краще зосередитися на сім'ї та будинку, особливо з п'ятниці по неділю.  

Терези

Терезам цього тижня буде щастити з фінансами. Вам вдасться домогтися поставлених цілей. Людям цього Знака потрібно більше активності, спорту, перебування на свіжому повітрі. Зірки допоможуть Терезам на цьому тижні розкрити весь свій потенціал в роботі, підвищити дохід.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: