Гороскоп для Лева на січень / depositphotos.com

Гонитва за успіхом і грошима - не найвірніший шлях для представників вогняного знака. Астрологи вважають, що вам краще діяти повільно, але вірно, тоді вище шанси отримати бажане. Головне - не дозволяйте собі піддаватися паніці і метушитися, щоб не упустити свою "птицю щастя".

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Якою буде ситуація в роботі для львів / фото ua.depositphotos.com

Зірки обіцяють великі зміни в цьому місяці, але радять ставитися до них спокійно. Швидше за все, у вас не вистачить сил, щоб осягнути неосяжне, тому відпустіть ситуацію і спостерігайте. Ведіть себе, як зазвичай, до третьої декади, а вже потім вступайте в гру.

Цілком ймовірно, що в середині січня на роботі вас чекають кадрові перестановки, зміна керівництва або нововведення. Цьому сприяє Меркурій, що відповідає за матеріальні блага. Ви не повинні боятися змін і зобов'язані пам'ятати - все робиться на краще.

Відео дня

В кінці місяця Леви отримають нові можливості для кар'єрного зростання, не останню роль в цьому зіграють колеги. Саме тому важливо зберігати спокій і доброзичливі відносини з ними.

Гороскоп кохання на січень 2022

Любовний гороскоп на січень 2022 / фото ua.depositphotos.com

Самотні Леви повинні пам'ятати, що ретроградна Венера і Меркурій в цьому місяці аж ніяк не сприяють міцному союзу. Якщо ви зустрінете приємну людину, можете проводити з нею час, але не сподівайтеся на щось серйозне і не будуйте ілюзій. Краще займіться собою.

Читайте такожМісячний календар стрижок на січень 2022: найкращі дні для стрижки та фарбуванняПредставники знака, у яких є партнер, можуть відчути на собі тягар відповідальності за ваші відносини. Тримайте себе в руках, щоб не зриватися на домочадцях і пам'ятайте, що темні часи рано чи пізно проходять. Будьте обережні з 5 по 17 січня - це особливо напружений період.

Сімейним Левам краще приділити час родичам, особливо старшим. Телефонуйте їм частіше і приїжджайте в гості - це допоможе зміцнити взаємини. Проявляйте турботу і увагу по відношенню до дітей, січень сприятливий для "наведення порядку" вдома.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Астрологи рекомендують приділити увагу своєму тілу / Фото : depositphotos.com

Астрологи вважають, що в січні Леви можуть піддатися зниженню імунітету, тому стежте за своїм раціоном, вживайте овочі і фрукти. Якщо цього недостатньо, пийте вітаміни, але попередньо проконсультуйтеся з лікарем.

Також можливі перепади настрою - стежте за своїм емоційним станом, щоб не впасти в депресію. Нервове виснаження і ігнорування потреб організму нічим хорошим для вас не закінчаться.

У січні можете відвідати косметолога або масажиста, записатися в тренажерний зал, але тільки під наглядом тренера. Енергетика поточного місяця сприяє внутрішнім і зовнішнім трансформаціям.

Вас також можуть зацікавити новини: