Ілюстрація REUTERS

Пандемія коронавірусу принесла кожному з нас чимало переживань і стресу. Та й зараз продовжує лякати невтішною статистикою. Але найкращий спосіб боротися з негативним впливом цих негативних емоцій — якісний відпочинок.

Тому астролог Хаял Алекперов підготував гороскоп відпочинку на липень для всіх знаків Зодіаку, пише "КП".

Гороскоп на липень 2020: Овен

Зірки радять Овнам запланувати відпочинок ближче до кінця липня. Швидше за все, так ви не тільки зможете набратися сил та енергії для подальших звершень, але й обзавестися новими знайомствами, які внесуть у ваше життя чимало позитивних змін.

Відео дня

Гороскоп на липень 2020: Тілець

В середині літа Тільцям варто уникати екстремальних розваг і ризикових забав — є ймовірність отримати травму. А тому, плануючи свою відпустку, намагайтеся віддавати перевагу розміреному й спокійному відпочинку.

Гороскоп на липень 2020: Близнюки

У середині літа Близнюкам просто необхідне буде невелике перезавантаження. Зірки радять змінити обстановку і розробити цікавий маршрут подорожі, який включав би в себе більше краси первозданної природи. Так ви зможете не тільки помилуватися красивими пейзажами, але й повернути собі внутрішню гармонію.

Гороскоп на липень 2020: Рак

Раки — справжні цінителі комфорту. Але в цей період представникам знаку може здатися, що у відпочинку потрібно щось змінювати. Наприклад, може виникнути ідея вирушити в тривалий похід з наметами. Порада зірок — не бути настільки категоричними у таких рішеннях. Краще підстрахуватися і поєднати активний відпочинок із пасивним, щоб від подорожі у вас залишилися тільки позитивні емоції.

Гороскоп на липень 2020: Лев

У липні Левам може здатися, що відпочинок — це марна трата часу. Цілеспрямовані представники знаку можуть з головою піти в роботу, відклавши подорожі до кращих часів. Але тут зірки радять не гарячкувати — є велика ймовірність, що саме невелика пауза стане початком нових серйозних просувань у вашій кар'єрі.

Читайте такожНазвано найчесніший знак Зодіаку

Гороскоп на липень 2020: Діва

Найкращий вид відпочинку для Дів у цей період — спонтанний. Незважаючи на те, що представники знаку звикли все планувати завчасно, цим влітку зірки підготували їм чимало приємних сюрпризів, пов'язаних з відпочинком. А тому не варто засмучуватися, що все складається не так, як ви того хотіли. Повірте, ви будете приємно здивовані тим, що відбувається.

Гороскоп на липень 2020: Терези

У цей період зірки будуть підштовхувати представників знаку до надмірної метушливості. І навіть у відпочинку представники знаку можуть поставити перед собою занадто багато цілей, виконання яких має всі шанси стати серйозним випробуванням. Але в цьому випадку варто вчинити за іншим сценарієм - дозвольте собі трохи полінуватися.

Гороскоп на липень 2020: Скорпіон

У цьому місяці у Скорпіонів є всі шанси досягти повної гармонії у стосунках з близькими людьми. А тому зірки радять представникам знаку запланувати відпочинок у вузькому сімейному колі. Для більшої користі поєднайте подорож з вашої стихією води. Заходи біля моря або озера, шум хвиль і водна гладінь допоможуть вам приборкати бурхливі всередині емоції.

Гороскоп на липень 2020: Стрілець

Волелюбні представники знаку важко реагують на втручання в їхній особистий простір. І навіть якщо ідея відправитися в подорож великою компанією здається непоганою, постарайтеся обдумати все ще раз. Швидше за все, для якісного відпочинку вам необхідно більше часу наодинці із собою.

Гороскоп на липень 2020: Козеріг

Життєрадісні Козероги досить невибагливі у відпочинку. Представники знаку звикли звертати увагу на позитивні моменти в будь-якій ситуації. Але один нюанс для них є гострою необхідністю - гарний настрій. А тому зірки радять планувати свою відпустку в компанії людей, з якими ви можете бути собою і ні про що не переживати.

Гороскоп на липень 2020: Водолій

Середина літа порадує Водоліїв романтикою. У самотніх представників знаку є всі шанси саме на відпочинку зустріти своє кохання. Сімейним Водоліям варто запланувати подорож, в якій ви зможете побільше часу проводити наодинці зі своєю половинкою.

Гороскоп на липень 2020: Риби

Для Риб життя без змін нестерпне. Представники знаку не можуть довго засиджуватися на місці. А тому навіть відпочинок їм слід вибирати активний. Як не можна краще підійде насичений маршрут з безліччю історичних і природних красот, які допоможуть Рибам емоційно підзарядитися.