Як цілуються знаки Зодіаку / slovofraza.com

Поцілунок - це прояв кохання. Більшість знаків Зодіаку цілуються дуже чуттєво.

Астрологи розповіли, хто як цілується, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

Овни висловлюють свої почуття дуже палко і жарко. Того ж вони чекають від партнера. Легкий поцілунок за секунду може перерости в пристрасний.

Телець

Тельці вкладають в поцілунок всю свою любов. Тому їх поцілунок викликає бажання і пристрасть. При цьому ви будете відчувати, що вас кохають.

Близнюки

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким в серпні ппотрібно терміново діяти

Це емоційні люди, тому кожен поцілунок з ними абсолютно різний. Варто зазначити, що як тільки Близнюкам стане нудно, вони знайдуть собі нового партнера.

Рак

Раки дуже чуттєві, тому їх поцілунок повинен бути особливим. Вони будуть робити це тільки з любов'ю і тільки щиро і ніжно.

Лев

Поцілунок з Левом - це спокуса і море емоцій. Ці люди відкрито показують свої почуття. Якщо ви йому подобаєтеся, то будьте готові до того, що вас понесе хвиля пристрасті і бажання.

Діва

Діви будуть цілуватися тільки в тому місці, де немає для них дратівного фактора. Також ви повинні бути до них терплячі.

Терези

Терези в поцілунку показують всю свою пристрасть і грайливість. Також вони знають, як порадувати свого партнера. Вони віддаються почуттям цілком, і справа ніколи не обмежується тільки поцілунком.

Скорпіон

Скорпіони - це дуже пристрасні натури. При чому своїм поцілунком вони можуть демонструвати як справжню любов, так і моторошну ненависть.

Стрілець

Стрільці дуже життєрадісні і тому насолоджуються усіма моментами. Вони можуть підлаштовуватися під партнера і дарувати йому непідробні емоції. У відповідь він чекає того ж.

Козеріг

Козероги здатні дивувати, навіть попри те, що вони не романтики. Вони подарують вам ніжний, елегантний і вишуканий поцілунок.

Водолій

Водолії при поцілунку дарують максимум задоволення і різноманітності. Для них поцілунок - це натяк на секс.

Риби

Риби не стануть фліртувати на очах у всіх. Вони швидше дочекаються моменту, коли ви самі захочете проявити ініціативу. Риби цілують глибоко, повільно і щиро. Ви зможете відчути всю їх любов до вас, бажання і пристрасть.

Як повідомляв УНІАН, астрологи назвали найбільш стильних чоловіків за знаком Зодіаку.