Анжела Перл / скріншот

Астролог і таролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Експерт стверджує, що трьом потрібно готуватися до фінансового благополуччя - це можуть бути Овни, Близнюки і Терези. 

Овен

Буквально з перших днів місяця у Овнів буде везіння і, як кажуть, справжня "пруха". Вони можуть навіть виграти в лотерею! Удача буде ходити за ними по п'ятах, тому не варто боятися брати на себе відповідальність і починати нові справи. 

Анжела Перл каже, що на гроші у Овнів позитивно впливатиме з'єднання Венери з Юпітером. Дохід може бути як у вигляді підвищення окладу, так і у вигляді матеріальної допомоги, компенсації, відрахувань від інвестицій або від продажу чогось. 

Відео дня

Близнюки

Перший місяць весни буде наповнений можливостями до розвитку, отримання нових навичок, практики. Звичайно, це не мине безслідно для фінансового стану. Перл каже, що Близнюків, наприклад, можуть підвищити, тому будуть платити їм більше. Або, наприклад, вони вирішать взяти в свій бізнес більше співробітників, і будуть нести за них відповідальність, а ті, в свою чергу, будуть приносити більший дохід. 

Терези

Терезам варто чекати на прихід грошей від якихось судових розглядів. Наприклад, суд може призначити виплачувати Терезам аліменти. У районі молодика 10 березня Терезам можуть допомогти фінансово. Також в ці дати вони можуть самі влаштовуватися на роботу або наймати когось до себе. 

Нагадаємо, відьма-некромант попередила велике місто України про неминучу небезпеку.

Вас також можуть зацікавити новини: