Що чекати Терезам в 2023 році / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що майбутній рік вплине на життя Терезів повністю і те, що станеться, починаючи з 1 січня, змінить звичний хід подій. Представникам повітряної стихії варто навчитися інакше комунікувати з людьми і бути готовими до випробувань. 

Гороскоп любові на 2023 рік

З самого початку року романтика увійде у ваше життя - ви відразу це відчуєте. Не сумнівайтеся, а дійте наполегливо, як можна частіше ходіть на побачення і знайомтеся з новими людьми. У другій половині року є шанс розпочати серйозні стосунки і навіть вийти заміж. Ні в якому разі не можна рубати з плеча - ви повинні виробити в собі терпіння і розуміння.

Сімейним Терезам рекомендується також переглянути своє ставлення до близьких. Подумайте, чи виходить у вас знайти спільну мову, чи готові ви далі дивитися в одну сторону або човен любові вже розбився. Якщо вважаєте, що стали чужими - розлучайтеся і не мучте ні себе, ні партнера. Прощання з людьми - один з головних уроків майбутнього року.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Фінансовий стан Терезів покращиться, якщо вдасться обзавестися новими знайомствами. Кролик (Кіт) - тварини унікальні, такими ж повинні стати і ви в новому році. Ви повинні весь рік працювати на свій авторитет - їздити у відрядження, проводити ділові зустрічі, інвестувати в проекти, купувати нерухомість. Будьте активними і цілеспрямованими - тоді удача посміхнеться. Ретельно проаналізуйте свої фінансові можливості і не бійтеся ризикувати - будь-які починання в рік Кролика (Кота) виявляться прибутковими і успішними.

Гороскоп здоров'я на 2023 рік

Більшість з представників знака виявлять в собі зайву недовірливість - вам буде здаватися, що стан здоров'я залишає бажати кращого. Насправді, варто лише почати висипатися і займатися спортом, а також збалансувати харчування, як самопочуття тут же налагодиться.

Що стосується ментального здоров'я, то астропсихологи настійно рекомендують почати медитувати і розкривати свій внутрішній потенціал. Позбавляйтеся від негативних думок, читайте спеціалізовану літературу, перестаньте спілкуватися з неприємними людьми. Якщо зумієте реалізувати потенціал, даний вам Вищими силами, то дуже скоро знайдете гармонію і щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: