Володимир Путін серйозно хворий, - екстрасенс / скріншот

Екстрасенс Дмитро Дульський в інтерв'ю УНІАН розповів, що у Путіна є невиліковна хвороба. Карти Таро вказують на те, що у нього може бути навіть онкологія.

За словами експерта, Путін вже давно міг померти, але за допомогою всіляких окультних практик йому постійно продовжують існування.

Зараз, продовжив Дульський, президент РФ перебуває в лікарні або в ізоляції від оточуючих. Він додав, що тих людей, яких ми зараз бачимо, це двійники диктатора.

Відео дня

"Так, Путін хворіє і хворіє серйозно. Але ці люди - це дійсно двійники. Не в плані того, що Путіна поховали і замість нього виставили якихось акторів. Він десь перебуває: в кремлівській лікарні або у себе в якихось заміських апартаментах. Просто на публіці ми бачимо абсолютно іншу людину", - додав Дульський.

Смерть Путіна - прогноз екстрасенса Шептицького

Екстрасенс Роман Шептицький впевнений, що Путіна вже немає в живих. Він вважає, що диктатор помер сім-вісім років тому. Зараз важливо, продовжив експерт, щоб прийшов крах путінській системі.

"Протягом літа у них будуть наростати внутрішні бунти, активізуватиметься опозиційна сила, яка бореться проти путінської коаліції. Також в країні-агресорі триватимуть вибухи і пожежі, поки не буде повалено владу", - сказав Шептицький.

Вас також можуть зацікавити новини: