Війна в Україні / фото 24 ОМБр ім. короля Даниїла

Астролог Влад Росс розповів, за яких умов закінчиться повномасштабна війна, розв'язана Росією, а також назвав терміни її закінчення.

Експерт упевнений, що війна закінчиться відразу ж після смерті диктатора Володимира Путіна. Росс каже, що у нього вже четверта стадія раку, жити йому залишилося недовго.

"Путін помре в цьому році. А якщо він помре, то більше нікому вести її (війну, - УНІАН). Ну, Патрушев може розтягнути її на кілька місяців, і все. Це війна однієї людини, підтримана людожерським народом. Якби не ватники і не роспропаганда, то нічого подібного взагалі не було б", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Він додав, що ще в 1999 році у Путіна народилася ідея напасти на Україну: "Я як зараз пам'ятаю його перший виступ, де він сказав, що розпад СРСР - це геополітична катастрофа. Всі просто бояться Путіна, тому що він всіх вбиває, шантажує, на всіх у нього є компромат. Він схожий на Сталіна, тільки більш боягузливий".

Крім того, Росс каже, що зараз президент Америки Джо Байден дає Росії можливість вивести всі війська з України і закінчити війну миром, однак якщо країна-агресор цього не зробить, вона просто буде знищена.

"Уже в планах Байдена закінчити повномасштабну війну. Навесні у нас будуть літаки, які знищать все що завгодно. Поки вони просто дають Путіну можливість вийти на мирний трек і вивести всі війська з України. Якщо ні, то російська армія буде повністю знищена", - підсумував Росс.

Нагадаємо, астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, що на нас чекає в жовтні, які події будуть відбуватися на фронті, чи будуть ЗСУ просуватися, а також коли помре Путін і розпадеться РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: