Астролог назвала умову закінчення війни в Україні / УНІАН

Війна в Україні завершиться внаслідок поєднання військових та політичних процесів.

Про це астролог Ольга Медвецька заявила в інтерв'ю УНІАН. За її словами, йдеться про деокупацію українських територій та повалення режиму Путіна в Росії.

"Скоріш за все, це буде поєднання військового звільнення території України від окупантів та зміна владного устрою РФ. Наприклад, у кінці квітня та на початку травня ми вже виженемо окупантів з наших земель. У Росії буде невдоволення правлінням Путіна. Воно зростатиме в народних масах і це матиме вплив на трансформацію влади в РФ. Це не станеться швидко, знадобиться час, проте це неодмінно відбудеться. Скоріш за все, після листопада 2024", - зазначила астрологиня.

За її словами, саме у цей час планета трансформації Плутон остаточно перейде у знак Водолія, який уособлює демократію, народовладдя, прогрес, а також революцї, бунти. Тож загалом у світі буде тенденція до заміщення тоталітаризму демократією.

"Це неодмінно торкнеться і Росії. Якщо авторитарна влада продовжуватиме триматися і не змінюватиметься "по добру", то будуть заколоти, революційні настрої зростатимуть, поки не буде скинуто диктатора", - зазначила Медвецька.

Нагадаємо, астролог Ольга Медвецька розповіла, що цього року може закінчитися війна в Україні. За її словами, кінець активним бойовим діям може настати вже влітку.

Вас також можуть зацікавити новини: