Астролог Ольга Медвецька / instagram.com/astro.medvedka

Зовсім скоро українці відзначатимуть Великдень. Ми знаємо, що Путін любить красиві дати та свята. Саме у ці дні він влаштовує повномасштабні обстріли. Чи є загроза цього разу?

Саме на Великдень загроза повномасштабних обстрілів не є великою. Скоріш за все, цього не станеться. Проте така загроза ставатиме вірогіднішою ближче до 20 числа. Це обумовлено напруженим аспектом від Плутона, який є планетою руйнувань та смерті, до Сонця, що символізує державність.

Також 20 квітня відбудеться сонячне затемнення, що саме по собі несе велику напругу і загрозу агресії. Небезпечними будуть три дні до 20 квітня та три дні після.

Відео дня

Чи може Росія повторити наступ, як було 24 лютого? 

Ні, такого наступу більше не буде.

Нас лякають ядерним вибухом. Чи є вірогідність застосування забороненої зброї?

Я переконана, що цього не станеться. Проте ця тема активно маскуватиметься в близько 10 травня, ширитиметься страх через таку загрозу.

Коли Україна може отримати новий пакет допомоги?

Домовленості про це можуть бути близько 20 квітня, проте вони будуть такими, що не призведуть до швидких поставок.

Отримання давно обіцяної допомоги, яка довго не доходила до України, буде відбуватися в період 22 квітня-14 травня, адже в цей період ретроградним буде Меркурій. Коли ця планета здійснює рух назад, характерним є виконання давніх зобов’язань. 

Ядерного вибуху не буде, - астролог / фото КМВА

За яких умов може закінчитися війна?

Скоріш за все, це буде поєднання військового звільнення території України від окупантів та зміна владного устрою РФ. Наприклад, у кінці квітня та на початку травня ми вже виженемо окупантів з наших земель.

У Росії буде невдоволення правлінням Путіна. Воно зростатиме в народних масах і це матиме вплив на трансформацію влади в РФ. Це не станеться швидко, знадобиться час, проте це неодмінно відбудеться. Скоріш за все, після листопада 2024.

В цей час планета трансформації Плутон остаточно перейде у знак Водолія, який уособлює демократію, народовладдя, прогрес, а також революцї, бунти. Тож загалом у світі буде тенденція до заміщення тоталітаризму демократією. Це неодмінно торкнеться і Росії. Якщо авторитарна влада продовжуватиме триматися і не змінюватиметься "по добру", то будуть заколоти, революційні настрої зростатимуть, поки не буде скинуто диктатора.

Тобто вже найближчим часом почнется трансформація України?

Вона вже почалася, адже почалася трансформація всього світу, а Україна - в епіцентрі цього процесу. Проте, якщо говорити про закінчення усіх випробувань для України, то це станеться в лютому 2026 року, коли Сатурн змінить знак і перейде у Риби. Це не означає, що війна триватиме ще 3 роки - але цей час ще буде непростим для України.

Є вірогідність, що війна закінчиться цього літа, - Медвецька / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Ви сказали, що навесні буде сонячне затемнення і ретромеркурій. Що це нам принесе?

Відбудеться і сонячне (20.04), і місячне затемнення (5.05), час між ними називають коридором затемнень. Зазвичай цей час є періодом напруги, яка впливає на всіх і все. Під час коридорів затемнень відбуваються кармічно обумовлені події, або ж закладається початок таких подій в майбутньому. Так буде і цього разу.

До того ж точка сонячного затемнення буде в напруженому аспекті з Плутоном, що саме по собі несе небезпеку. Проте для України це буде час великих звершень, прориву. Це видно при накладенні точки затемнення на гороскоп України - утворюється багато сприятливих аспектів до натальних планет в карті України, що свідчить про сприятливість подій, які розгортатимуться.

Ретроградний Меркурій, як я вже казала, принесе виконання зобов’язань, обіцянок партнерів, які були дані Україні раніше. Це може бути і постачання зброї, і інша допомога.

Коли для нас наступить період успіху на всіх фронтах?

Є вірогідність, що війна закінчиться цього літа. Проте це обумовлено тим, що сприятливим чином стануть планети. А чи скористаються цією можливістю люди - питання.

Починаючи з травня цього року справи підуть краще. Проте загальний і безперебійний успіх слід очікувати з 2026 року.