Лев - у рейтингу найкращих дружин / фото imenno.ru

Багатьом чоловікам, на жаль, здається, що зараз складно знайти другу половинку, яка буде щиро кохати саме його, а не гаманець або статус.

Тому астрологи назвали трійку найкращих жінок за знаком Зодіаку, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи назвали жіночі знаки Зодіаку, які легко проміняють кохання на багатство

Відео дня

Тілець

Можна сміливо сказати, що жінка-Тілець – мрія кожного чоловіка. Це буквально природжена мати, дружина і господиня, яка ще й примудряється досягати помітних успіхів на професійному терені. Тілець вміє вести побут, але паралельно з цим залишається пристрасною в ліжку. Тілець стає для свого чоловіка найкращим другом, з яким завжди можна поговорити. Така жінка з будь-якого чоловіка зробить успішного бізнесмена, тому що буде мотивувати його до дій. Він і сам не помітить, як почне швидко досягати успіхів у кар'єрі.

Рак

Рак – домосід, який весь час прагне облаштувати домашнє гніздечко. Для такої дружини сім'я завжди стоїть на першому місці, тому всю увагу й сили вона витрачає на коханого чоловіка і дітей. Ви завжди прийдете в теплу квартиру, все смачно пахне вечерею, а вас зустрічають з усмішкою. Рак уміє любити глибоко і того ж поважає свого партнера. Це дбайливий зодіакальний представник, з якого виходять ідеальні дружини. Важливо розуміти, що вкрай важко завоювати її довіру і любов. Але якщо вийшла за вас заміж, то значить, що щиро любить і зробить все, щоб ці стосунки були гармонійними та вічними.

Лев

Жінка-Лев вміє любити сильно і пристрасно. Крім того, вона, як і Тілець, зробить зі свого супутника неймовірно успішну людину. Поруч з нею не можна байдикувати та залишатися середнячком. Звичайно, вона не дуже любить готувати або прибирати, але з нею ви не нудьгуватимете. Інші чоловіки будуть заздрити й пускати слину, але Лев не зверне на них увагу. Якщо вона вас кохає, то можете не сумніватися в її відданості.