Змова на лавровий лист в гаманець / фото depositphotos.com

З давніх часів лавровий лист асоціювався з багатством. Цю приправу вважали дуже сильним талісманом, який приваблює гроші та благополуччя.

УНІАН розбирався, як зробити з лаврового листа потужний магніт для грошей.

Раніше ми говорили про те, як виростити лавровий лист вдома.

Відео дня

Для чого в гаманець кладуть лавровий лист - таємниця предків

Лавровий лист допоможе привабити гроші та зберегти вже наявний капітал – вірили наші предки. Саме через це таку звичну нам "лаврушку" кладуть в гаманець.

Правда, просто дістати лавровий лист з упаковки й покласти в гаманець не вийде. Щоб приправа стала грошовим талісманом, її потрібно правильно підготувати.

Як правильно покласти лавровий лист в гаманець - магічний секрет

Для цього обряду необхідно взяти три великих листочка лавра. Спецію потрібно перетерти руками, але в цей момент важливо думати тільки про хороше та уявляти, скільки грошей у вас буде.

Перетерті лаврові листи слід загорнути в серветку та заховати в гаманці так, щоб ніхто не зміг побачити, навіть випадково.

Замова на лавровий лист в гаманець - ці слова потрібно запам'ятати

Щоб посилити грошовий талісман у вигляді лаврового листа, необхідно сказати над ним замову. Зробити це дуже просто, але важливо сконцентруватися на позитивних думках. Оберемо найкрасивіший, цілий та великий лист лавра. Дуже акуратно на ньому потрібно написати бажану суму грошей.

Після цього наносимо на "лаврушку" улюблене ефірне масло. Найкраще для цієї мети обрати масло апельсина, кориці, сандалу, базиліка, кедра або пачулі – вважається, що вони приваблюють гроші та багатство. Далі спецію необхідно затиснути долонями, потерти і сказати: "Тру тебе потру, в грошах допомоги прошу". Заговорений лавровий лист кладемо в гаманець так, щоб він не попадався нікому на очі, і носимо завжди з собою.

Вас також можуть зацікавити новини: