Астропрогноз для Левів 2021 / ru.depositphotos.com

У цьому місяці вам доведеться неабияк попітніти, щоб зайняти своє місце під сонцем. Будьте готові до того, що раптова активність і готовність брати «бика за роги» принесуть не тільки клопоти, а й задоволення. Вчіться відрізняти цінність від пустушки і працюйте над репутацією.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З найперших чисел липня Леви отримають підтримку Марса, що примножить активність в соціальній сфері. До 13 числа рекомендується зробити всі поїздки, підписати контракти і провести переговори. Впроваджуйте інновації, не тримайтеся за звичні методи вирішення проблем.

Уран буде діяти на представників знака, починаючи з середини місяця. І деякі зміни в житті виявляться занадто істотними. Візьміть паузу і проаналізуйте те, що відбувається. Період з 15 по 21 липня - найкращий час, щоб зібратися з силами для нових звершень. Подумайте, де ви можете отримати підтримку. Придивіться до своїх хобі - можливо, саме вони принесуть вам більший прибуток, ніж основна робота.

Відео дня

З 19 числа представники знака Лев відчують вплив Сатурна, яке спричинить за собою зміни в житті. А ось з 28 липня на зміну Сатурну прийде Меркурій, який змусить вас шукати нові шляхи до досягнення своїх цілей і навчить мислити нестандартно. Ви дізнаєтеся, як завоювати авторитет серед колег, а також зможете монетизувати свої ідеї і розробки.

В цілому липень 2021 буде складним у фінансовому плані, але перебиватися «з хліба на воду» не доведеться. Можливо, отримаєте матеріальну підтримку від рідних або візьмете кредит.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Другий місяць літа спонукає Левів до пошуку другої половинки. Причому, в першій декаді ваші старання не увінчаються успіхом, що ще більше розохотить ваш характер. 11 липня - останній день, коли особисте життя представників знака буде перебувати в стані затишшя. У цей період вами буде керувати Венера, яка посилить вашу привабливість. Скористайтеся цим, щоб налагодити любовну сферу.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 28 червня - 4 липня: Овнам - не переохолоджуватися, Дівам - не депресуватиВам буде легко зближуватися з людьми і до 17 числа вийде завоювати прихильність тих, хто вам потрібен. Більш того, ви будете настільки яскравими, що зможете закрутити не один, а кілька романів. Нехай і не довгострокових, зате емоційних.

Левам, які знаходяться у відносинах, астропрогноз рекомендує стримати свій запал і не бути такими ревнивими. Власництво заважає вам зосередитися на головному.

У період з 22 липня потрібно бути уважними і не дозволяти собі лінуватися. Навіть незважаючи на ваші великі досягнення, душевний спокій повинен бути дозованим. Ваша активна натура вимагає постійного руху. Якщо його не буде, можете почати копатися в собі. В кінці декади Місяць буде гармонійно розташований по відношенню до вас, тому більше контактуйте з родичами.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 13 липня Леви будуть перебувати під впливом Марса. Це відмінний привід, щоб піти в тренажерний зал або фітнес-центр. Щоденні тренування принесуть багато енергії і сил. Можете займатися спортом і вдома, але тоді ризикуєте програти в сутичці з власною лінню.

Головні болі можуть наздогнати Левів з 15 по 21 липня. Про це говорить Уран, розташований невдало. Не пийте таблеток, а мінімізуйте кількість часу, проведеного перед комп'ютером або смартфоном. Більше гуляйте і провітрюйте квартиру. 

В кінці місяця Леви будуть перебувати під активністю Сонця. Зверніть увагу на свій раціон. Хороший апетит може стати причиною зайвих кілограмів, тому намагайтеся контролювати кількість споживаної їжі.

Вам також може бути цікаво: