Гороскоп по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 9 листопада для всіх знаків Зодіаку за картами Таро. Що нам підказують карти – читайте далі.

Овен

Карта "Паж Пентаклів". Вам потрібно подумати над тим, як покращити фінансове становище. Якщо ваша друга половинка хоче зробити не розумну покупку – відмовте її від цього.

Відео дня

Телець

Карта "Дев’ятка кубків". Якщо у вас є друга половинка, то проведіть релакс вечір разом з нею, а якщо немає – присвятіть вечір собі-коханому.

Близнюки

Карта "Колісниця". Ви рухаєтесь в правильному напрямку, не потрібно зважати на тих, хто хоче вам завадити бути щасливими. Можливо, на роботі чекає відрядження.

Рак

Карта "Сила". Довіртеся самим собі у вирішенні якогось питання, що давно вас турбує. Для покращення праці знайдіть додаткову мотивацію.

Лев

Карта "Колесо фортуни". У вас великі зміни. У стосунках може все змінитися, також варто замислитись над зміною роботи та покращення фінансів.

Діва

Карта "Король жезлів". Будьте активними, більше вам не потрібно нічого. Просто додайте активності до всіх своїх справ.

Терези

Карта "Двійка жезлів". На вас чекає ціла купа нового. Займіться спортом, щоб привести себе у потрібну форму.

Скорпіон

Карта "Сімка пентаклів". У вас є те, що повинен бачити цілий світ. Не потрібно приховувати своєї майстерності у тому, що ви справді тямите. Застосуйте свій професіоналізм.

Стрілець

Карта "П’ятірка кубків". У вас дуже мало сил на все. Подумайте, чи варто вам продовжувати роботу або стосунки у тому напрямку, якому ви рухаєтесь зараз.

Козеріг

Карта "Вісімка кубків". Читайте книги, багато думайте та духовно розвивайтеся. У вас період самопізнання.

Водолій

Карта "Туз жезлів". Якщо вас турбує щось у вашій другій половинці – не соромтеся запитати її про це. Обговоріть всі важливі питання та будьте розуміючими.

Риби

Карта "Верховна жриця". Відкрийтеся для свого партнера і слухайте внутрішній голос. Лікуйте себе, якщо є необхідність.

Нагадаємо, що ми публікували православний календар на листопад 2023 з датами за новим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: