Які знаки Зодіаку зустрінуть любов у травні / pixabay.com

Інформацію про любовних взаєминах дають Венера (бажаю і люблю) і Марс (роблю). Знаки Зодіаку, по яких рухаються ці планети, дозволяють охарактеризувати якості, які набувають Венера і Марс, на певний період часу.

За словами астролога Марини Скаді, 13 травня Венера стає ретроградної у знаку Близнюків, цей період триватиме до 26 червня, що сприяє комунікабельності. Акцентується повернення минулих особистих і ділових взаємин, відновлення та активізацію контактів, поїздок з колишніми партнерами. 13 травня Марс, планета руху, енергії, переходить у знак Риб – найзагадковіший знак Зодіаку і буде тут до 28 червня, передає ТСН.

Те, що на поверхні, зазвичай не відповідає тому, що відбувається насправді. Це період роздачі боргів, тому події, особливо негативні, які відбуваються під час цього транзиту, мають давню історію і відбуваються недарма. В цей час відбуваються викриття, стають відомими деякі скандальні подробиці чийогось життя. Для тих людей, яким є що приховувати – травень, дуже складний місяць, т. к. можуть стати надбанням громадськості те, що ретельно приховувалося довгий час.

Відео дня

Овен

Відносини починаються швидко, з'являється схильність до любовних авантюр, ваше енергетичний вплив відразу ж відчувається партнером. Ваш любовний вогонь зачаровує бажаної людини, але їм важко керувати, тому що ви занадто швидко надихаєтесь, захоплюєтеся. Важливо не поспішати - час регулює, дає вам ритм, правильний напрямок.

Читайте такожПовня 7 травня: у чотирьох знаків Зодіаку почнеться біла смугаЦей період ви можете з успіхом використовувати для гармонізації відносин з протилежною підлогою, для встановлення миру і злагоди в сім'ї або в парних стосунках. Гарний час для заручин, одруження, для вираження своїх почуттів і прихильностей.

Телець

Травень - період уповільнення для відновлення зв'язків, оскільки, багато особистих тем дозріли для переоцінки. Приховані проблеми проявляються. У цей період ви стаєте свідками незвичайної поведінки ваших партнерів. Виникають труднощі при спробі налагодити з кимось контакт, складно увійти в нові відносини.

Але цей цикл є внутрішнім процесом, часом, коли ви отримуєте новий досвід в сфері особистих взаємин. Настав час опрацьовувати на більш глибокому рівні проблеми у відносинах. Зараз важче приховувати те, що викликає напругу всередині, невдоволення у сфері особистих відносин.

Близнюки

Взаємини приводять вас в замішання, багато енергії йде на спроби дізнатися, що інші люди думають про вас. Схильні часто змінювати свої симпатії і антипатії, тому що маєте потребу у зворотному зв'язку, по взаємообмін енергії з партнером.

Ваше життя в цей період стає більш орієнтованою на прийом і схвалення, ніж на активні дії у партнерських взаєминах. Відчуваючи труднощі з протилежною статтю, варто шукати причини в собі, щоб пояснити дискомфорт, який ви відчуваєте в їх суспільстві. Незручності можна подолати, якщо виникають почуття направити в творче русло.

Рак

Схильність аналізувати взаємини, стверджувати власну думку у вираженні своїх інтересів, з-за чого можливі неоднозначні ситуації у ваших сімейних і любовних відносинах. Зверніть свою активність і заповзятливість в мирне русло, уникайте конфліктів і претензій до партнера.

Займіться активним відпочинком з членами сім'ї або коханою людиною, грайте з дітьми, розвивайте їх. І ви відчуєте, як міцніють і розкривають нові грані ваші відносини. Зверніть свою зрослу самовпевненість на зміцнення зв'язків у суспільстві. У вас є всі можливості, щоб нарешті завоювати прихильність давно бажаного партнера.

Лев

Протягом цього місяця відчуваєте внутрішню свободу і розкутість, відчуваєте почуття радості і впевненості в собі, тому легко отримуєте знаки уваги з боку представників протилежної статі. Ви отримаєте багато компліментів. Це буде ідеальний період для кохання, шлюбу і сімейного життя, особливо сприятливим можна вважати відновлення колишніх взаємин, возз'єднання, після довгого розставання.

Використовуйте цей час для гармонізації ваших романтичних відносин і сімейних зв'язків. Не виключені любовні авантюри, але не забувайте про можливості неприємностей через легковажність у цій сфері.

Діва

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких у травні чекає казковий успіхСприятливий час для любовних пояснень і спільних справ з романтичним партнером. Гармонія між почуттям і розумом, почуття впевненості, дозволяє вирішити благополучно навіть давно тривалі конфлікти. Присутнє відчуття безтурботності, можливо зав'язування любовних зв'язків, а також відновлення колишніх взаємин.

У будь-якому випадку, травень буде сприятливим для відпочинку, занять хобі, коротких поїздок з коханою людиною (або до нього). Дуже важливо взаємодію з партнером, спільні справи, щоб підвищену психічну силу можна було б витрачати в активних діях.

Терези

Можете легко використовувати свою чарівність для власної вигоди, особливо, в особистій сфері. Якщо є бажання відновити колишні відносини - проявіть ініціативу, партнер піде вам назустріч. Це період засвоєння попередніх уроків, ви зробите правильні висновки, зрозумієте тонкощі взаємин.

Є шанси і можливості багато чого виправити, повернути колишнього партнера. Найбільш складні - шлюбні відносини. Якщо ви в шлюбі, вас може не влаштовувати ваш чоловік, ви схильні оцінювати його дуже суворо, намагатися його перевиховати. Першими на розрив зв'язку не йдете, але можете спровокувати зробити це свого партнера.

Скорпіон

Прихильності ваші - стійкі, емоції – глибокі. Прагнення до постійності та контролю у відносинах, дає впевненість у завтрашньому дні. Ви в змозі впоратися зі складними ситуаціями у взаєминах, можете утримати або повернути любов.

Звільняються ваші приховані енергії, ви надаєте сильний вплив на оточуючих, якщо прагнете звернути на себе увагу якого-небудь людини, вам це вдається. Гармонійний настрій і спільна діяльність з коханою людиною, дозволить покращити фінансове становище. Ваша роль - охороняти відносини від застою, направляючи їх розвиток, використовуючи старі перевірені методи.

Стрілець

Імовірні розчарування і засмучення через романтичних відносин. Непостійність настрою може принести шкоду відносинам з коханою людиною, а також розлад у родині: нерозуміння один одного, необгрунтовані ревнощі, стануть причиною напруженої психологічної обстановки.

Ви можете бути впевнені в собі, здаєтеся собі недостатньо привабливими, але саме в цей період, що набагато частіше, ніж звичайно, на вас звертають увагу представники протилежної статі. Краще зосередитися на існуючих взаєминах, т. к. зв'язку, що виникають у цей період, як правило, неглибокі і швидкоплинні.

Козеріг

Ваші партнери потребують додаткової уваги, виникає необхідність з'ясувати з чоловіком давно назрілі питання. При правильному підході до ситуації, з'являється можливість нормалізувати відносини з коханими, знайти надійного партнера в особі чоловіка.

Для цього необхідно бути відкритими один з одним, засвоїти уроки минулого і зробити правильні висновки. У цьому випадку, ви досягнете більш високого рівня свідомості і близькості з коханою людиною. Протягом цього місяця ви можете втратити інтерес до деяким контактам, але будуть всі можливості для зміцнення або відновлення, дійсно важливих взаємовідносин.

Водолій

Ви можете виявити інформацію, яку раніше від вас приховував ваш улюблений чоловік. Причому, варіанти можуть бути різні, в будь-якому випадку будьте готові до сюрпризів будь-якого роду. Нові контакти у цей період навряд чи принесуть вам позитивні емоції, а от давні стосунки, розквітнуть пишним кольором і порадують вас.

Ви стикаєтеся з тим, що вам важко висловити словами свої почуття, вам здається, що вас не розуміють. Саме в цей час вам потрібен той, хто вас добре знає, кому ви можете довірити свої думки та поділитися сумнівами, швидше за все це буде ваш чоловік – справжній чи колишній.

Риби

Ваша емоційна захопленість особистими відносинами то затихає, то знову активізується і, за великим рахунком, ви не можете на це вплинути. Це період таємних взаємин, зростає інтуїтивне сприйняття, розігрується уяву, що досить сприятливо для розвитку існуючих взаємин.

Нові зв'язки розвиваються повільно, в них немає витонченості, гумору, уяви. Виникає постійний протест проти чого-небудь, вас тягне в минуле, навіть якщо там присутні постійні зобов'язання. Якщо ви не зв'язані сімейними узами, то на перший план виступлять психологічні питання, які потрібно вирішувати, щоб налагодити особисте життя.