З'явився любовний гороскоп на вересень / slovofraza.com

Венера-планета кохання, з 6 серпня входить в знак Лева, що сприяє активізації любовних взаємин. Марс-чоловіча планета, агресивність цієї планети знижується, тому що 6 серпня Марс зупиняється і готується перейти в фазу ретроградного руху в знаку Овна.

Обидві планети рухаються знаками вогняної стихії, що сприяє пристрасним і динамічним взаєминам, є гармонійною основою для наявних взаємин і нових романтичних зустрічей. Хороший період для активної взаємодії з партнером, для урочистостей, пояснень, заручин, одруження. Пари, які хочуть дитину, отримують максимум сприятливих можливостей для того, щоб через 9 місяців це сталося, пише ТСН

ОВЕН

Соціальна активність сприяє романтичним зустрічам і знайомствам, в тому числі з партнерами з минулого. Формуються взаємини на основі сильних романтичних почуттів і фізичного потягу один до одного. Більш енергійну роль відіграє жінка. Енергійність чоловіка доповнює потреба в активності жінки. 

Відео дня

Читайте такожНазвані найнебезпечніші знаки ЗодіакуСтосунки яскраві, але відсутня схильність до надмірно емоційного вираження почуттів, ревнощів, запалу або імпульсивності, зате є взаємна повага. Цілком можливо швидкий розвиток подій - від заручин до спільного проживання або навіть оформлення подружніх відносин.

ТІЛЕЦЬ

Контакти з протилежною статтю не тільки в роботі, але і в побуті, відпочинку, подорожах, допомагає знайти свою половинку тим, хто самотній. Спілкування призводить до формування романтичних почуттів, а також з'являється взаємний інтерес для фінансово-ділових відносин в різних сферах діяльності, включаючи мистецтво і культуру.

Хороший період для аналізу наявних взаємин, з'ясування питань, які не дають спокою і впевненості. Можливе відновлення особистих взаємин з давніми партнерами. Протягом цього місяця ви зрозумієте, з ким з партнерів вам дійсно добре і ви реально можете бути собою.

БЛИЗНЮКИ

У вересні вам буде не нудно, можливо, доведеться робити вибір. Кохана людина або потенційний партнер прагне до душевного спілкування з вами. Постарайтеся зміцнити взаємини загальним почуттям взаємодії і гармонії. Сприятливий період для любовних справ, пояснень, планування сім'ї.

Вислуховуйте кохану людину, чоловіка, будуйте свою бесіду так, щоб партнеру було комфортно, і ви будете оточені увагою і турботою. Інтерес до спілкування і соціальні інтереси знаходяться в злагоді, тому приходить взаємне натхнення, посилюється задоволення від спільної діяльності. 

РАК

Конфлікти і протиріччя можуть виникнути буквально на рівному місці, присутня конкуренція, що може послужити причиною охолодження один до одного. Якщо хоча б один з учасників взаємин піде на поступки, то відносини серйозно не постраждають. Можливо, доведеться вирішувати, які відносини Вас гальмують, а в яких ви з партнером здатні до взаємної підтримки.

Жінка, в цих відносинах страждає через те, що відчайдушно шукає свою жіночність і якщо чоловік не дає їй це відчути, то можливий розрив, тому що один з партнерів до кінця не розуміє, як збалансувати жіночі та чоловічі енергії. 

ЛЕВ

У любовній сфері можливі драматичні повороти подій, яскраві переживання. Розвиток нових відносин, наступний виток закоханості, пошук і набуття партнера, можуть змінити звичне життя представників знака Лева. У взаєминах з'являється сильна емоційно-інтуїтивний зв'язок, яка цілком може сформувати міцну основу для романтичних відносин і подальшого шлюбу.

Жінка представляє центр цих стосунків. Завдяки її "сяйву" і підтримці, виявляються творчі здібності чоловіка і його самоствердження. Він черпає чоловічу силу у сильної жінки.

ДІВА

Спокійний період, без особливих пристрастей, все передбачувано у взаєминах. Вам приємно бути разом і насолоджуватися компанією один одного. Бажано використовувати будь - яку можливість відпочинку з партнером-це допоможе розкрити чуттєву сторону стосунків. Природна теплота і увага один до одного допоможуть перейти вашим відносинам на новий рівень.

Жінка здатна генерувати додаткову силу, але тут буде потрібно далекоглядність і стійкість, щоб гармонійний початок не перетворилося в з'ясування відносин. Якщо ви самотні, то знаходження в групі однодумців, обопільні інтереси і друзі, допоможуть змінити в кращу сторону ситуацію в особистій сфері.

ТЕРЕЗИ

Підвищена сентиментальність робить вас сприйнятливими до почуттів інших людей. Головне, не сплутати жалість і страх самотності з романтичним потягом і любов'ю. Готовність і бажання бути відвертими і серцевими стосовно партнера, робить цей період сприятливим для різних контактів, пояснень, душевного спілкування, а потреба в ніжності обумовлює потяг до представників іншої статі.

Можливо зав'язування службових романів, або початок ділової співпраці з коханою людиною. Період сприятливий для косметологічних процедур. Участь у громадській діяльності та публічних заходах, наблизить зустріч з романтичним партнером, якщо ви самотні.

СКОРПІОН

Цікавий період, багатий на нові знайомства або повернення до давніх партнерів. Можлива трансформація дружби в любов. Нові взаємини яскраві і пристрасні, але вони можуть швидко закінчитися. Виникають ситуації в наявних стосунках, коли дратівливість поступово переростає в суперечки і навіть фізичну агресію, що відбуваються внаслідок зіткнень енергетичних вольових потенціалів.

Проте, в цих взаєминах ви зможете досить ефективно взаємодіяти один з одним в будь-якій сфері діяльності, якщо об'єднайте свої енергетичні потенціали і направите енергію в мирне русло.

СТРІЛЕЦЬ

Цей час не варто проводити на самоті, навіть якщо ви розчарувалися в любові. Взаємини з представниками протилежної статі будуть успішними, а якщо до цього часу вони йшли не гладко, то зараз обставини складаються вдало, щоб створити більш приємну атмосферу.

Більше виходьте в світ, беріть участь в громадських заходах. Присутність інших людей виявляється для вас підтримуючим, що надає вам сміливість і впевненість в собі. Заняття спортом, активний відпочинок, робота над спільними проектами, допомагають поліпшити існуючі взаємини. Не втрачайте нагоди проявити творчі здібності, зробити оригінальний подарунок партнеру.

КОЗЕРІГ

Удача буде супроводжувати вам при готовності знайомитися і активно спілкуватися з протилежною статтю. Якщо хтось стає на вашому шляху, не намагайтеся довести свою перевагу і не витрачайте на це час і сили. Просто продовжуйте рухатися вперед, розвивайте взаємини.

Дух суперництва легко запалити, але відносини легко зруйнувати, якщо агресивність вийде з-під контролю. Головне-скористатися цією енергією так, щоб уникнути зайвого тиску на партнера. Але це можливо лише при достатній психологічної зрілості, що дозволяє домогтися взаємоповаги і прояви вільної волі.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий період для романтичних взаємин, які, однак, можуть починатися через конфлікт. Цілком можливий розвиток взаєморозуміння на емоційному рівні з елементами взаємної симпатії, що виникає, головним чином, через протиріччя і протистояння.

Часом, творчий принцип конфліктує з соціальним принципом або принципом любові. При цьому, тяжіння у взаєминах дуже сильне, навіть в давніх відносинах з'являється Іскра, пристрасть і це може виявитися сприятливим для шлюбу. Відбувається перевірка відносин на міцність, можлива поява давнього партнера, який послужить каталізатором оновлень.

РИБИ

В особистих взаєминах зберігається рівновага, якщо, всіляко доповнюючи один одного, ви разом створюєте гармонію. Соціальні та політичні питання можуть вносити неприємну нотку в любовну сферу. Щоб уникнути небажаних негативних наслідків, можливих зіткнень енергетичних вольових потенціалів і особистісних амбіцій, необхідно взаємоповага.

В іншому випадку, можна посваритися і розлучитися, про що надалі пошкодуєте. Нові знайомства не так просто з'являються, скоріше, це будуть давні знайомі, партнери, з якими вас пов'язували романтичні відносини в минулому.  

Нагадаємо, за прогнозом астролога, життя чотирьох знаків Зодіаку у вересні розгорнеться на 180 градусів.