Головні зрадники за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не відрізняються особливою вірністю. Вони можуть зраджувати своїм партнерам, і не завжди нишком.

Терези

На першому місці опинилися велелюбні Терези, які не можуть пропустити жодну спідницю. Це природжені естети, що кидаються на все красиве. Пройти повз красивої дівчини їм не судилося. Тому ризик зрад з їхнього боку дуже високий. Пробачити і зрозуміти такого чоловіка зможе тільки сильна жінка, у якої до нього безмежні почуття.

Рак

Дивно, що в цьому антирейтингу виявилися сімейні Раки, які шанують традиції, домашній затишок і ідилію. Виявляється, що Раки можуть піти наліво, якщо не отримують те, чого хочуть в сексуальному плані. Закривати очі на недоліки в ліжку вони не збираються, а тому будуть шукати на стороні те, що їм необхідно.

Відео дня

Овен

Овни, як і Терези дуже люблять жінок. Через те, що з роками у стосунках інтимне життя змінюється, Овни можуть піти на зраду. Утримати його може тільки пристрасть, але всі ж розуміють, що свічка не горить довічно. Чи готові ви з цим миритися? Якщо ні, то постійно покращуйте свої сексуальні навички.

Водолій

Від зрад Водолія нічого не може утримати. І тут справа не в бажанні іншої жінки, а в любові до пригод - азарт, нові відчуття, адреналін, "спалять" їх чи ні. Саме жага таких емоцій ними і рухає.

Вас також можуть зацікавити новини: