Найбільш вразливі знаки Зодіаку / ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які все беруть близько до серця. Їх може образити будь-яка дрібниця.

Риби

На першому місці опинилися Риби. Вони творчі, мрійливі люди, які далекі від реальності. У світі рожевих поні їм живеться легко і спокійно. Але варто їм тільки вийти із зони комфорту, як у них починається паніка. Вони не знають, що робити з реальністю. Це може негативно позначитися на їх емоційному стані, аж до того, що Риби можуть впасти в тривалу депресію.

Рак

Сімейні Раки шанують традиції, затишок в домі і душевний спокій. Поруч з ними повинна бути людина, яка розділить з ним ці цінності. Але якщо поруч з Раками виявляться запальні Леви або Скорпіони, наприклад, то їх світ може одразу зруйнуватися. Вони дуже образливі, і довго відходять від сварок.

Відео дня

Терези

Це амбітний знак Зодіаку, який звик жити в гармонії з собою і зі світом. Але часом у них може виникати апатія. У такі моменти їм взагалі нічого не хочеться. Завдання близьких підтримати Терезів у важку хвилину, а якщо не можете, то краще взагалі їх не чіпайте. При цьому Терези можуть бути запальними, але такою поведінкою вони намагаються привернути до себе увагу.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, яким пощастить в повний місяць 16 квітня.

Вас також можуть зацікавити новини: