Астрологи обіцяють Близнюкам тотальне невезіння / ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень (з 10 по 16 липня) і розповіли, що представникам трьох знаків Зодіаку варто готуватися до проблем. Вони стануть головними невдахами, ці сім днів принесуть лише невдачі і засмучення. Кому варто готуватися до випробувань - читайте нижче.

Близнюки

Астрологи обіцяють Близнюкам тотальне невезіння. З понеділка у їхнє життя увірветься справжній ураган, який принесе масу дрібних проблем. Вони можуть вибити грунт у вас з-під ніг. Спробуйте зберегти рівновагу.

Близнюкам варто пройти цю перевірку на міцність з гідністю. Ви можете впоратися з усіма проблемами, якщо навчитеся тримати себе в руках. Не зліться на весь світ, а приймайте всі події з розумінням, що це - цінний урок.

Відео дня

Діва

Дівам доведеться зрозуміти, що поразка приносить лише засмучення. Ви програєте в багатьох суперечках і не зумієте довести свою правоту. На роботі вас спробують принизити, це боляче вдарить по самооцінці. Якщо ви зрозумієте, що ваше терпіння закінчується - захищайте себе щосили.

Не давайте себе ображати. Навіть якщо вам здасться, що через це ви втратите роботу. Дівам варто дати відсіч усім, хто вважає їх слабкими. Ви заслуговуєте на повагу, а тому боріться за своє щастя.

Скорпіон

Астрологи вважають, що Скорпіони сильно постраждають через свій характер. Невдачі буквально захлеснуть вас з усіх боків. Особливо може постраждати сфера особистого життя.

Скорпіонам потрібно готуватися до того, що їм висунуть усі претензії. Ви почуєте багато неприємних слів. Реагуйте на критику з розумінням. Ви зможете все виправити і нарешті "прикликати" у своє життя білу смугу везіння, якщо будете приймати помилки і почнете їх виправляти.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали щасливчиків першої половини липня за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: