Молодик здатний впливати на людей / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні настав черговий молодик. Це астрономічне явище здатне впливати на людей.

Астролог Марина Скаді розповіла в інтерв'ю УНІАН, які наслідки він може мати для кожної людини.

"Місяць - найближче до Землі небесне тіло, ось чому вплив, який він спричиняє на нас, не можна порівняти ні з чиїм іншим. Кожна людина це відчуває на собі, відзначаючи зміни в самопочутті і настрої. Позначається це і на наших ділових здібностях", - пояснює астролог.

"У момент молодика (з'єднання Місяця і Сонця), енергетичний обмін між людиною і середовищем, мінімальний. У підсвідомості народжуються нові імпульси і ідеї, але вони ще чітко не визначені. На молодика можна починати тільки ті справи, які давно сплановані і досконально прораховані. А ось ідеї, які щойно спали на думку, з ходу реалізовувати не варто, оскільки, можна припуститися помилки, яку буде важко виправити. Втім, про ці проекти не слід забувати. Багато з них, з часом, виявляться дуже цінними і, неодмінно, втіляться" , - розповідає Марина Скаді.

За її словами, після молодика, в період висхідного Місяця, активність людей збільшується.

"Після молодика, протягом наступних 13 - 14 діб, Місяць росте. В цей час енергії течуть зсередини живих організмів зовні. Збільшується активність людей, а середовище стає більш піддатливим для впливу. У ці дні вітається максимальна ділова активність. Можна робити капіталовкладення, укладати договори, реєструвати фірми, переходити на інше місце роботи, братися за реалізацію нових проектів. Найуспішніший час - період другої чверті: з 7-го по 14-й місячний день", - зазначає астролог.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, яким вересень обіцяє казкове багатство Повний текст інтерв'ю з астрологом Мариною Скаді незабаром читайте на УНІАН.

  • Сьогодні, 19 серпня, настає молодик. Пройде ця особлива астрономічна подія під знаком Діви.
  • Молодиком називається день, коли старий Місяць вже відбув, а новий тільки ось-ось має з'явитися. Зазвичай в цій фазі побачити його неможливо, адже в цей час Місяць дуже близький до Сонця на небесній сфері і при цьому розташована до нас нічною стороною.