Новорічний стіл 2024 - що можна поставити , а що - ні / фото ua.depositphotos.com

До Нового року залишилося два тижні, проте господині вже складають список святкового меню. Напевно кожній хочеться порадувати свою сім'ю смачними стравами. Поспішаємо вас порадувати: в цьому році можна і навіть потрібно обійтися без звичних салатів, тому що Зелений Дерев'яний Дракон їх просто не любить.

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, що поставити на стіл в рік Дракона 2024.

Оскільки Дракон - вогнедишна тварина, він любить багато перцю. Тому варто зробити акцент, каже астролог, на кавказькій та індійській кухні.

Відео дня

"Поставте на стіл побільше екзотичних страв, м'яса, фруктів і овочів з острова Балі, наприклад. Дуже вітається шампанське, його бризки дуже порадують Дракона. Також я радив би зустрічати Новий 2024 рік з повітряними кульками, тому що таким є символ року", - зазначив експерт.

Що не можна готувати на Новий 2024 рік

За словами Росса, Зелений Дракон не любить прісну їжу. Тому в цьому році від неї краще відмовитися.

"Також не потрібно ставити на стіл звичні салати - "Оселедець під шубою", "Олів'є", "Мімозу". Всі ці рибні вироби і консерви Дракон на дух не переносить. Сюди ж я додав би солоні огірки і жорсткий алкоголь", - зазначив астролог.

До слова, зверніть увагу і на колірну гамму наступаючого року. Якщо ви не знаєте, якого кольору скатертину на Новий рік 2024 постелити на стіл, то Росс радить використовувати зелений, смарагдовий, блакитний, металевий, сріблястий кольори.

При цьому будьте дуже обережні з червоним (колір Марса - планети війни), чорним і темно-синім кольорами. Їх Дракон взагалі не любить. 

Вас також можуть зацікавити новини: