15.02 люди намагатимуться маніпулювати один одним і вчиняти підлі вчинки / фото ua.depositphotos.com

Астрологи попередили про те, що 15 лютого, в день небезпечної взаємодії Нептуна і Венери, на людей чекають проблеми. Можливі провокації, спалахи гніву. Як уберегтися від небезпеки і на що чекати від цього дня - читайте нижче.

На думку експертів, 15.02 люди будуть намагатися маніпулювати один одним і здійснювати підлі вчинки. У цей день варто проявити максимальну обережність і зважувати кожне слово, адже будь-яка необдумана думка, сказана вголос, може привести до спалаху люті і серйозного скандалу.

Відмовтеся від шкідливих звичок. Ви будете сильно ризикувати, якщо захопитеся алкоголем або поганою їжею. У цей день можуть загостритися всі хвороби, навіть ті, про які ви не підозрювали. Варто зайнятися йогою, подихати свіжим повітрям, можна сходити на огляд до лікаря.

Відео дня

Не намагайтеся стрибати вище голови. 15 лютого багато людей будуть розчаровані. Вам може здаватися, що ви сповнені сил, але це лише ілюзія. Не варто брати на себе занадто багато і давати обіцянки, які ви не зможете виконати. Астрологи радять не перевтомлюватися, краще відпочиньте і займіться творчістю.

Слухайте розум, а не серце. Нептун "заблокує" інтуїцію, а тому вам не варто вірити своїм передчуттям. Оцінюйте ситуації тверезо і не ризикуйте. 

Раніше астрологи розповіли, що двом знакам Зодіаку загрожує серйозна небезпека.

Вас також можуть зацікавити новини: