Грошовий гороскоп обіцяє удачу двом знакам Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Тарологи розповіли, які знаки Зодіаку зуміють зловити удачу за хвіст і озолотитися. Залишилися лічені дні до кінця літа, і цей період - їхній зоряний час. Кому карти Таро обіцяють неземне багатство - розповість фінансовий гороскоп нижче.

Стрілець

Найближчими днями Стрільцям варто уважно слухати все, що їм говорять. Ви можете отримати дуже цінну пораду, яка допоможе вам розбагатіти. Не бійтеся діяти імпульсивно, часом вам потрібно відкинути сумніви і піти на ризик.

Тарологи вважають, що вам не варто чекати на грошовий дощ, просиджуючи найкращі дні свого життя на нецікавій роботі. Якщо ви розумієте, що досягли стелі і вам не дають рухатися вперед - сміливо змінить сферу діяльності. Не шкодуйте ні про що, ви знайдете нове джерело доходу.

Відео дня

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам дуже щедрі подарунки. Вам повернуть борг, про який ви вже забули. Крім цього, на роботі вам можуть підвищити зарплату або ж виписати велику премію.

Якщо ж ви отримаєте нову пропозицію, яке буде стосуватися переходу на іншу роботу, не поспішайте від неї відмовлятися. Можливо, спочатку буде дуже складно, але результат вашої праці того вартий. Ви наб'єте грошима свій гаманець, якщо зважитеся на непростий шлях, дійте.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ретроградний Меркурій кардинально змінить життя двох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: