Гороскоп для Овна на жовтень 2023 / pixabay.com

Жовтень 2023 дасть змогу Овнам вирішити важливі проблеми. Слід приділити більше часу сімейним справам, а ближче до кінця місяця - робочим питанням. Положення планет сприятиме досягненню цілей, а у вас може з'явитися багато творчих ідей. Зірки радять замислитися про власну справу, у майбутньому вона зможе потішити непоганим доходом. Але справами любовними надто захоплюватися не варто - вони принесуть розчарування і віддалять від сім'ї. Детальніше - читайте гороскоп на місяць для Овна.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

Робота в жовтні 2023 обіцяє Овнам приємні бонуси, на які ви заслужили. Є ймовірність, що з'являться нові можливості заробітку, скористайтеся шансом: навіть якщо вони здадуться вам незрозумілими на початку, то з часом можуть стати постійним джерелом доходу. 7 і 21 жовтня можливо, що ви отримаєте несподіваний подарунок або виграш.

Якщо працюєте за наймом, то на вас можуть чекати сюрпризи у вигляді зміни керівництва. І, хоча орати доведеться більше, ніж зазвичай, для вас це - шанс проявити себе й отримати підвищення. Амбіції і ваші лідерські якості допоможуть втілити в життя найсміливіші мрії.

Відео дня

Овнам-бізнесменам укладати нові контракти ліпше на початку місяця, але слід бути обережними і не ухвалювати поспішних рішень, попереджає гороскоп на жовтень 2023.

Гороскоп кохання на жовтень 2023 

У другому місяці осені Овнам захочеться пірнути у вир пристрастей, але робити цього не варто - можуть бути сімейні сварки. Не віддаляйтеся від близьких, радить гороскоп. Романтичні стосунки можуть початися, якщо ви зустрінете Водолія або Терези, але зі Скорпіоном мати справи не варто - це руйнівний союз.

Сімейним Овнам потрібно постаратися поліпшити атмосферу і втілити в життя давні плани: наприклад, вирушити в поїздку всією сім'єю.

Також наприкінці місяця зірки обіцяють деяким Овнам доленосну зустріч з особливою людиною. Чи зав'яжуться у вас стосунки - це під питанням, але зате допоможуть вирости духовно, каже гороскоп для Овна.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2023

Якщо у вас вічно немає часу для себе, то жовтень допоможе це виправити. У середині осені настає сприятливий час, щоб зайнятися своїм здоров'ям, почати займатися спортом або сісти на дієту. З 15 до 23 жовтня добре планувати оздоровчі та косметологічні процедури.

Будьте обережні з гострою їжею - вона може спровокувати проблеми з жовчним міхуром і печінкою. Не перевтомлюйтеся на роботі - можете вигоріти. Прислухайтеся до свого організму і, якщо потрібно, беріть додатковий вихідний.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: