Другий літній місяць обіцяє стати переломним для Скорпіона / clarin.com

Зодіакальним представникам часто здається, що в житті існує мало змін, а характер фіксується після 20-річного віку.

Павло Глоба розповість про знаки Зодіаку, яким липень приготував несподівані трансформації, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 29 червня - 5 липняB липні Овну доведеться несолодко, оскільки ви усвідомите, що більшу частину життя рухалися у неправильному напрямку. Ви діяли спонтанно, насолоджувалися кожною хвилиною, але не замислювалися про наслідки своїх дій. Але у другому літньому місяці відбудеться подія, яка змусить вас задуматися і змінити стратегію. Ви змінити світогляд і цілі, до яких треба прагнути. Нарешті Овен зрозуміє, чого саме хоче від життя і яку користь може принести оточуючим. Невдовзі ви відмовтеся від непотрібних завдань і провальних проектів, які тільки забирали час. Зате наберетеся мудрості і цілеспрямовано займетеся виграшними справами.

Відео дня

Лев

Знак зодіаку Лев любить розважатися і прагне оточувати себе людьми, які його звеличують і хвалять. Але липень готує вам кардинальні трансформації особистості. Ви станете більш серйозною особистістю з конкретними цілями. Зміниться ставлення до грошей, де Лев навчиться економити і перестане витрачати накопичення на розкіш і порожні розваги. Лев стане більш спокійним і врівноваженим у спілкуванні. Ви навчитеся контролювати его, що дозволить набагато простіше знаходити контакт з людьми і домовлятися на свою користь. Все це призведе до поліпшення становища на кар'єрній драбині, набуття нових однодумців і встановлення гармонії в особистому житті.

Скорпіон

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку в липні зможуть почати життя з чистого аркуша - астрологДругий літній місяць обіцяє стати переломним для Скорпіона. Суть полягає в тому, що доля змусить вас показати зуби і захищати себе. Активуються недоброзичливці, які будуть наносити зодіакальному представнику удар за ударом. Доведеться проявити жорсткість і навіть часом жорстокість, щоб відштовхнути від себе конкурентів і просунутися до бажаної мети. Кардинальні трансформації відбудуться всередині Скорпіона в той момент, коли він навчиться відрізняти таємних ворогів від друзів. Як це зробити? Астрологічний прогноз закликає довіритися інтуїції і прислухатися до внутрішнього голосу. Саме раціональне мислення заважає вам побачити правду, про яку волає нутро.

Козеріг

Трансформація відбудеться в характері знака зодіаку Козеріг. Зазвичай ви неймовірно вперті і на 100% впевнені у власній правоті. Ви думаєте, що всі прийняті рішення приведуть до потрібних результатів, тому не прислухаєтеся до порад друзів і професіоналів. Але в липні 2020 року Козеріг усвідомлює, що подібна поведінка веде його виключно до безвиході. Знак зодіаку усвідомлює важливість уміння прислухатися до інших і піддавати власну думку сумнівам. Швидше за все, це усвідомлення прийде після того, як обпалите і допустити серйозну помилку. B цей момент хтось виручить з біди і допоможе впоратися з неприємностями. B подальшому гороскоп радить враховувати професійну думку, адже це дозволить швидше досягти бажаного.