Рибам настійно не рекомендується спілкуватися з конфліктними і грубими людьми / goroskop.guru

Астролог назвав найбільш невщасливих представників зодіакальних сузір'їв на цьому тижні, пише slovofraza.

Рак

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає неймовірний успіх на цьому тижню - астрологРакам варто остерігатися енергетичних вампірів. Це буде період, в який токсичні люди можуть активізуватися і спробувати вставити палки в колеса Раків. Також їм допоможе самостійність і самодостатність у кожному питанні, яким би складним він не був. Астролог рекомендує Ракам не привертати до себе зайвої уваги і не починати непотрібних сварок і конфліктів. У понеділок це може зруйнувати будь-які надії на успіх, а в найбільш сприятливі дні тижня з 11 по 13 червня це буде відволікати від важливих справ і завдань. У відносинах з близькими і другою половинкою краще уникати невизначеності.

Лев

У Левів початок тижня буде не найпростішим. Вівторок стане днем деструктивної енергії зірок, тому астролог не рекомендує транслювати в навколишній світ своє невдоволення і негатив. Загалом тиждень ідеальна для зміни обстановки, для набуття нових знань. Варто остерігатися незнайомих людей. Можливі випадковості, про яких нічого не відомо заздалегідь, так що доведеться запастися терпінням. Будуть також і зриви планів, з-за яких не варто засмучуватися. Найбільш сприятливий день тижня — неділя. Він ідеальний для будь-яких справ.

Відео дня

Риби

Рибам настійно не рекомендується спілкуватися з конфліктними і грубими людьми. З такими людьми спілкування може піти не за планом з самого початку, тому краще не провокувати їх. Бажано оточувати себе цікавими і добрими особистостями, особливо 9 числа — в самий несприятливий день. Заводити нові знайомства буде вкрай складно, особливо в інтернеті. Усім, хто знаходиться в пошуках другої половинки, краще не чекати біля моря погоди. У бізнесі і на роботі удача чекає всіх, хто займається нерухомістю. Це ідеальний час для укладання угод та пошуку вирішення нових проблем.