Астролог дала прогноз на повню 10 вересня / фото REUTERS

У близькі до повні 10 вересня дні загостряться емоції та інтуїція, може відчуватися неуважність, буде важко знайти внутрішню опору, оскільки значно посилиться уява. Щоб зберегти зв'язки з реальністю, доведеться сильно постаратися.

Такий прогноз зробила астролог Олена Зимовець.

"10 вересня – повня в 17°41' Риб у секстилі з Ураном, в широкому з'єднанні з Нептуном. 10 вересня Меркурій стане ретроградним на опозиції з Юпітером, і це вносить важливі особливості у ситуацію цього періоду. У дні поблизу цієї повні може бути розкриття старих секретів, тому бережіть свої таємниці, щоб уникнути розголосу", – зазначила вона.

Відео дня

За словами астролога, час добре підійде для творчості і медитації.

"Можуть бути пророчі сни. Це підходящі дні, щоб розпрощатися з поганими звичками і залежностями, у тому числі стосунками залежності. Якщо в партнерстві або шлюбі були суттєві розбіжності, у стосунках можуть загостритися проблеми. Потрібно підтримувати конструктивний рівень діалогу, якщо необхідно обговорення, тим більше обговорення спірних питань. Цей час може призвести до перегляду контрактів або ділових угод", – додала Зимовець.

Раніше астролог назвала знаки Зодіаку, життя представників яких круто змінить повня 10 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: