Повня залишить без грошей три знака / depositphotos.com

Астрологи назвали три знака Зодіаку, на представників яких повня 8 листопада відіб'ється досить погано в плані фінансів. Вони можуть залишитися взагалі без грошей на певний відрізок часу. Кому слід побоюватися в першу чергу - читайте в матеріалі УНІАН. 

Рак

Їхнє фінансове становище залишає бажати кращого. Скромні запаси зникнуть з блискавичною швидкістю після поганих новин, які повідомлять саме 8 листопада. Це може бути поломка транспорту, проблеми зі здоров'ям у самих Раків або їхніх родичів. Доведеться не просто витратити всі заощадження, а ще й залізти в борг. 

Відео дня

Водолій

У Водоліїв нещодавно почалася темна смуга, яка не дає фінансовому потоку відкритися. Саме тому на Водоліїв 8 листопада і після цієї дати чекають непередбачені витрати. Вони будуть відносно невисокі, але численні, що суттєво вдарить по їхньому матеріальному становищу. 

Риби

Рибам доведеться витратитися на те, щоб вийти зі складної ситуації. З'явиться ряд проблем, які вийде вирішити фінансовим шляхом. Зірки кажуть, що представникам цього знака Зодіаку потрібно більш дбайливо ставитися до грошей, або до кінця року вони ризикують залишитися "без штанів". Уточнюється, що 8 листопада Риби можуть придбати щось за підозрілою знижкою або за не дуже прозорими умовами, що спричинить за собою додаткові витрати. 

Нагадаємо, відомий астролог назвала важкі дати листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: